Tanju Özcan: ‘Kılıçdaroğlu istifa İmamoğlu iş başına’

Tanju Özcan: ‘Kılıçdaroğlu istifa İmamoğlu iş başına’

CHP’den Bolu Belediye Başkanı seçilen ve ardından partiden ihraç edilen Tanju Özcan, 28 Mayıs seçiminin sonuçlanmasının ardından sosyal medya hesabından yazdı: Tanju Özcan: ‘Kılıçdaroğlu istifa, İmamoğlu iş başına’ dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan resmi olmayan seçim sonuçlarının ardından çok konuşulacak açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na emekleri için teşekkür eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Sayın İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir" diye söyledi. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından bir tweet daha atan Özcan, "Onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz" diyerek istifaya çağırdı.

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak cumhurbaşkanı seçildi. Seçim sonuçlarının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan çarpıcı değerlendirmeler geldi. Tanju Özcan, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Kılıçdaroğlu'na emekleri için teşekkür ederiz. Ama kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren, o gitsin de biz gelelim diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır!!! Sayın İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir. Nokta"

“ONURUNUZLA, GURURUNUZLA”

Gecenin ilerleyen saatlerin kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu’nun seçim sonucu açıklamalarının ardından bir twet daha atan Özcan, tepkili bir şekilde "Ben mi yanlış anladım? Sayın Kılıçdaroğlu devam mı dedi? İstediğin gibi muhalefeti organize ettin, kendini aday ilan ettirdin! İstemeyenlerde bağrına taş basıp destekledi! Ama yeter... Lütfen bırakın, torunlarınızı sevin, 13 yıldır umut verdiniz… Bizi bu adama mahkum ettiniz. Lütfen şu koltuk sevdalısı, gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın, onurunuzla, gururunuzla İSTİFA ediniz! Kazananlara bırakın" dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.