Tarım Kredi Ramazan indirimleri: İşte Ramazan kolisi fiyatları

Tarım Kredi Ramazan indirimleri: İşte Ramazan kolisi fiyatları

Tarım Kredi Market Ramazan indirimleri başlamak üzere. Buna göre, Tarım Kredi marketlerde Ramazan kolisi paketleri ve fiyatları da belli oldu. İşte Ramazan kolisi paketleri ve fiyatları…

Tarım Kredi Kooperatif markette indirim fırsatları hız kesmeden devam ederken Mart ayında başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde de Ramazan paketi fiyatları açıklanmaya başlandı. Tarım Kredi Ramazan kolisi fiyatında artışlarda dikkat çekti. CHP’li Ömer Fethi Gürer, Tarım Kredi marketlerde bile fiyat artışının çok yüksek olduğunu belirtirken zeytin peynir süt gibi temel gıda ürünlerinin yer almadığı paket fiyatlarının en az 9 kat artış gösterdiğini söyledi.

Tarım Kredi Kooperatif Market Ramazan kolisi fiyatları bir süredir merak konusu olmuştu. CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer, son dönemlerde artan hayat bağlılığına ve vatandaşın alım gücünün düşmesine dikkat çekti. Ramazan kolisi fiyatlarının Tarım Kredi marketlerde bile 6 yılda 9 kat arttığını belirten Gürer, Ayrıca koli içinde peynir zeytin süt gibi temel gıda ürünlerinin de yer almadığını söyledi.

RAMAZAN KOLİSİ FİYATLARINA ZAM

Tarım Kredi marketlerde Ramazan kolisi fiyatlarının 2018 yılında 49 TL olduğunu belirten CHP Milletvekili Gürer, 2022 yılında 169 lira, 2023 yılında 320 lira olduğunu dile getirdi. 2024 yılında Tarım Kredi Market Ramazan kolisi fiyatlarında fiyat artışının da son derece yüksek olduğunu belirten birer, Ramazan kolisi fiyatlarının 449 lira 90 kuruşa yükseldiğini ifade etti. Tarım Kredi de fiyat artışına tepki gösteren CHP’li Gürer, aynı zamanda süt, peynir zeytin ve et gibi ürünlerin de bu paket içinde yer almadığını ifade etti.

RAMAZAN KOLİSİ İÇERİĞİ NE?

Tarım Kredi 2024 Ramazan kolisi fiyatları 449,90 TL olarak belirlendi. Kolinin içinde yer alan ürünler de belli oldu. Tarım Kredi Ramazan kolisi içeriği şöyle:

“2 adet çorba, 2 adet 500 gramlık makarna, yarım kilo tuz, yarım kilo çay, 1 kilo kırmızı mercimek, 1 kilo pilavlık pirinç, 1 kilo nohut, 1 kilo şeker, 1 kilo pilavlık bulgur, 830 gram salça, 1 kilo un ve 1 litre yağ.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.