Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi personel alımı başvuruları başladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi personel alımı başvuruları başladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 20 sözleşmeli personel alımı yapacak

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde 20 Destek Personeli (Temizlik - Yemekhane Servis Elemanı) alım başvuruları başladı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi personel alımında KPSSS puan şartı ve hijyen belgesi şartı aranıyor


Kamu kurumlarının ihtiyaç halinde personel alımları devam ediyor. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde 20 sözleşmeli destek personeli alım başvuruları başladı. Üniversite KPSS puan şartının yanında hijyen belgesi şartı da arıyor.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü 20 sözleşmeli personel alımı için ilan açtı. Rektörlüğün ilanına göre, üniversiteye 20 destek personeli alımı yapılacak. Alımlar için başvurular 12 Nisan’da başladı ve 26 Nisan’da sona eriyor.

KPSS PUAN ŞARTI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi personel alım süreciyle ilgili olarak diğer bilgiler şu şekilde: KPSS puan şartı 50 olan alımlar için hijyen belgesi şartını da taşıyan adaylar 12- 26 Nisan tarihleri arasında başvuru yapabilecekler. Atanmaya hak kazanan adaylar 15 gün içinde kurumun internet sitesinden ilan edilecek. Sonuçlar ise üniversitesinin internet adresinden 11 Mayıs tarihinde ilan edilecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.