Tekme tokat!

Tekme tokat!

Anafartalar Çarşısı önünde satış yapan kaçak sigara satıcıları, 13-14 yaşında olduğu tahmin edilen bir çocuğu yol ortasında tekme tokat dövdü. O utanç anları esnasında bölgede bulunan muhabirimiz, küçük çocuğun yaşadığı korku dolu anlara tanıklık etti.

Anafartalar Çarşısı önünde seyyar tezgah açarak terör örgütlerine maddi gelir sağlayan kaçak sigaraları satan şahıslar, geçtiğimiz cumartesi günü bölgede adeta terör estirdi. Muhabirimiz korku dolu anlara tanıklık etti. 

ŞİDDET, KÜFÜR, ZORBALIK...
Geçtiğimiz cumartesi günü sabah 9 sıralarında Anafartalar Çarşısı önündeki kaçak sigara tezgahının başında bekleyen 4-5 kişilik gruptan siyah kapüşonlu mavi kotlu 20'li yaşlarında bir kaçak sigara satıcısı, 13-14 yaşında olduğu tahmin edilen bir erkek çocuğunu herkesin gözü önünde tekme tokat dövdü. Tarafların kimlikleri ve olayın neden çıktığı bilinmezken söz konusu saldırgan, küçük çocuğun elinden ve ensesinden sert bir şekilde sıkarak yolun karşısında yer alan Ulus Şehir Çarşısı'na doğru yüksek sesle hakaret ederek götürdü. 

HİÇKİMSE MÜDAHALE ETMEDİ!
Korku dolu anlarda tesadüf eseri olay yerinde bulunan muhabirimiz, yaşanan üzücü duruma şahit olurken cep telefonu kamerası ile küçük çocuğa karşı uygulanan o utanç görüntüleri kaydetti. Başkent'in en işlek noktalarından birinde bu üzücü olayın yaşanmasına rağmen hiç kimsenin taraflara müdahale etmemesi ise şaşkınlıkla karşılandı. 

TERÖRE FİNANS DESTEĞİ SAĞLANIYOR
Habervaktim'in bölgedeki kaçak sigara satıcılarını sıkça gündeme getirmesine rağmen hala hiçbir önlem alınmadığı görülüyor! Ellerini ve kollarını sallayıp göz göre göre tezgah açarak terör örgütlerine finansal destek sağlayan kişilerin o bölgede durması duyarlı vatandaşları bir hayli üzüyor. Başkentliler, Ankara Valiliğine, Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne bir kez daha çağrıda bulunuyor.   

 OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.