TEM Otoyolu'nda otomobil bariyerlere ok gibi saplandı

TEM Otoyolu'nda otomobil bariyerlere ok gibi saplandı

TEM Otoyolu'nda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarptı. Bariyerler otomobile ok gibi saplanırken, otomobilin sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde yoğunluk oluştu.

İstanbul'da feci bir kaza yaşandı.

Kaza, akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü'nde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde bulunan S.G.'nin kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

ARAÇTAN GÜÇLÜKLE ÇIKARTILDI

Çarpmanın etkisi ile bariyerler otomobile ok gibi saplanırken, kazayı görenler polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan S.G.'yi bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan S.G'nin durumunu ağır olduğu öğrenildi. Ekipler saplanan bariyerleri araçtan güçlükle çıkartırken, otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza nedeni ile TEM otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.