TENMAK, 25 sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı!

TENMAK, 25 sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı!

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK), Ankara Birimi için memur alımı yapacak.

13 Temmuz 2023 - Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK), eksikliklerini gidermek ve kadrosunu güçlendirmek amacıyla resmi gazetede memur alımı ilanını duyurdu. Ankara Birimi'nde görevlendirilecek olan 25 sözleşmeli personel için giriş sınavı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Alımlar, farklı mezuniyet düzeylerine göre kontenjanlar belirlenerek dağıtıldı. İlan şu şekilde:

Lise Mezunu:

• 2 Destek Personeli (Bulaşıkçı)
• 2 Destek Personeli (Temizlik)
• 2 Destek Personeli (Aşçı Yardımcısı)
• 1 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu:

• 13 Koruma ve Güvenlik Görevlisi
• 2 Tekniker

Lisans Mezunu:

• 1 Mühendis
• 2 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni

Başvuruda bulunacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranacak. Başvuru sürecinde adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, sağlık sorunlarının bulunmaması, olumlu güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarına sahip olmaları, askerlik durumlarının uygun olması gibi kriterler dikkate alınacak.

Ayrıca, başvurular için belirli özel şartlar da aranacak. Adaylar KPSS şartını sağlamalı ve belirli bir eğitim düzeyine sahip olmalıdır. KPSS puanı, mezuniyet düzeyine göre değişmektedir. Adayların başvuruda bulunmadan önce ilan metninde belirtilen KPSS puan türünden en az 50, 60 veya 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

TENMAK tarafından belirli pozisyonlar için özel şartlar da bulunmaktadır. Örneğin, Mühendis pozisyonu için İnşaat Mühendisliği bölümü mezunları tercih edilecek ve ayrıca dil yeterliliği için YDS'den en az 60 puan veya buna denk kabul edilen bir belge gerekmektedir.

Başvurular, 27 Temmuz - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılabilecektir. Adaylar başvurularını yalnızca TENMAK'ın kariyer adresi olan https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.