Teoman Mutlu kimdir? Teoman Mutlu nereli ve kaç yaşındadır?

Teoman Mutlu kimdir? Teoman Mutlu nereli ve kaç yaşındadır?

Teoman Mutlu’nun hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Teoman Mutlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Teoman Mutlu kimdir? Teoman Mutlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Teoman Mutlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Teoman Mutlu kimdir? Teoman Mutlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Teoman Mutlu’nun biyografisini haberimizde derledik...

Teoman Mutlu Kimdir?

Aslen Malatyalı olan Teoman Mutlu 1 Ocak 1977 yılında, ailesinin ortanca çocuğu olarak doğdu. 2’si erkek ve 1’i kız olmak üzere 3 kardeşi bulunmaktadır.

İlk orta ve lise eğitimini Malatya’da tamamlamıştır. Teoman Mutlu evli ve 3 çocuk babasıdır. İleri seviyede İngilizce ve orta düzeyde İspanyolca bilmektedir.

2009 yılında A.B.D.’ ye yerleşen Teoman Mutlu, Rudgers State Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Endüstri mühendisi olarak mezun olmuştur.

New Jersey eyaletinde TSM Brands LLC markası ile kimya ve petrol ürünleri ile alakalı üretim tesisini ve Türkiye Çerkezköy’de kurduğu ve yüzlerce kişinin istihdam edildiği Kimya tesisleri ile Türkiye’den A.B.D.’ye en fazla ihracat yaparak ihracat şampiyonu ödüllerini almıştır.

A.B.D.’de en etkili Türkler listesinde bulunan Teoman Mutlu, futbola ve birçok sosyal ve kültürel etkinliklere önem vermektedir. Son olarak eden 2017 yılında Malatyaspor USA takımını kurmuş ve halen başkanlığını yürütmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.