Teröre Başkent'ten Lanet Yağdı

Teröre Başkent'ten Lanet Yağdı

İstanbul'daki alçak saldırının ardından Başkent'ten teröre lanet mesajları yükseldi. Milletin birliğine, dirliğine kast eden hainlerin amaçlarına asla ulaşamayacakları belirtilirken terör guruplarına gereken cevabın misliyle verilmesi istendi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

İstanbul Beşiktaş Arena Stadı yakınında önceki gece düzenlenen ve 38 kişinin şehit olduğunu 155 kişinin yaralandığı alçak terör saldırısına karşı tepki dinmek bilmiyor.  Sosyal medya üzerinden ya da yazılı açıklama yapılarak hain terör saldırısı kınanıyor. Kanlı teröre karşı Başkent'ten yükselen tepkiler ise şöyle:

RANT DEVŞİRİCİLERİ

Ankara Valisi Ercan Topaca: "İstanbul'da Polis ve halkımıza yapılan bu alçakça saldırıyı yapanları, destekleyenleri ve terörden rant devşirenleri şiddetle kınıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize de başsağlığı dilerim. Mekanları cennet olsun inşallah."

TERÖRİSTLER YOK OLUP GİDECEK

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı: "Yaklaşık 40 yıldır ülkemiz terör açısından mücadele ediyor; ama bu mücadelede Türkiye bir karış dahi toprak kaybetmemiştir. Ne yaparlarsa yapsınlar bunun değişmesi mümkün olmayacaktır, amaçlarına ulaşmayacaklardır. İnşallah bu terör gurupları yok olup gideceklerdir."

SON ÇIRPINIŞLARI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "İstanbul'daki patlama Güneydoğu'da ve Suriye'de bitişi oynayanların son çabası. Bu alçaklıklar devleti kararlılıktan vazgeçirmeyecektir."

TERÖR YA BİTECEK YA BİTECEK

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: “Bu patlamalar ülkemizin birliğine ve dirliğine yapılmıştır. Kardeşliğimizi ve kenetlenmemizi istemeyen hainler pişman olacak. İnadına omuz omuza vererek ülkemizi birlikte yükselteceğiz  Bu eylemleri yapanlar insanlıktan nasiplerini almamış canilerdir. Şehitlerimizin kanları hiçbir zaman yerde kalmayacaktır.  Terör ya bitecek ya bitecek. Kökleri kazınıncaya kadar vatan hainleri ile mücadeleye devam edilecek."

GÖMÜLECEK YER BULAMAYACAKLAR

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya: "Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Bir gün bu topraklarda bırakın yaşamayı,leşlerini bile gömecek yer bulamayacaklar. Soysuzlar."

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR
ATO Başkanı Gürsel Baran: "İstanbul'da patlayan bombaların arkasındakileri lanetliyorum... Hainler amacına ulaşamayacak. Allah devletimizi, milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun"

KAHRI GAZAP OLSUNLAR

Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İstanbul'da hain saldırıdaki şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum.Sebep olanlar kahrı gazap olsun."

BİZİ DURDURAMAYACAKLAR

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "İstanbul 'da terör bir kez daha alçak yüzünü göstermiştir. Polisimizi ve sivil vatandaşlarımızı şehit etmiştir. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki necip Türk milletinin arasına kimse fitne sokamayacak, vatanımızı bölemeyecek, Bayrağımızı indiremeyecek, ezanımızı susturamayacak ve Türkiye'nin yükselişini durduramayacak. Her türlü terör örgütünü lanetliyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin."

İÇİMİZ YANDI

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: "Mevlid Kandili'ni idrak ettiğimiz bu güne içimiz yanarak başlamamıza sebep olan hainleri Rabbim kahreylesin. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun"

LANET OLSUN

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "İstanbul Beşiktaş'ta hain saldırıyı yapanlara lanet olsun! Yaralılara acil şifalar diliyoruz."

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Yüce Türk milletimizin başı sağ olsun. şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum."

DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER

FETÖ ile mücadele TAYDER Başkanı Muhammed Gömük: "Kanlı eller yine ülkemizde sinsi planların peşinde. O alçaklara gereken cevap en kısa sürede verileceğinden kuşkum yoktur. Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklarıdır. Herkes bunu iyi bilmeli."

BUNLAR KANSIZ, ŞEREF YOKSUNU

Türk Sanayici İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı, Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) Kurucusu ve Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak, "Bu mübarek günde bizi can evimizden vurdular. Allah'ın laneti üzerlerine olsun. Bunlar kansız, adi, şeref yoksunu. Acımız büyük ama bilsinler ki bu ülke de büyük. Bizi yıldıramayacaklar. Birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz bozulmayacak. Bu ülke bölünmeyecek, bu bayrak inmeyecek. Yüce milletime baş sağlığı diliyorum."

ŞEREFLİ MİLLETİ ŞEREFSİZLER BÖLEMEYECEK

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı: "Teröre binlerce kez lanet olsun. Eli kanlı terör grupları yine ciğerimizi yaktı. O alçaklar ne olursa olsun bizi yıldıramayacak bu şerefli milleti birkaç şerefsiz yolundan alı koyamayacak.  Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de de dediği gibi‎ 'Ey kafirler, yenileceksiniz ve toplanıp cehennemin dibine sürüleceksiniz ! ”
TERÖR DESTEKCİLERİ ÜLKEYİ TERK ETMELİ

Ahi Evran İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Çelik, " Yine zalim terör örgütü İstanbul'da alçakça saldırı düzenledi. Acımız büyük. Terör destekçilerinin bu ülkeyi terk etmesi lazım.Devlerimiz elbette onların anladığı dilden konuşacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum"

İDAM GERİ GELMELİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan: "Teröristlere karşı kesinlikle anladığı dilden konuşulmalı. Ülkemizden acilen temizlenmelidir. İdam geri gelmelidir. Teröre destek verenler de acil yargılanmalıdır."

EZAN DİNMEYECEK, BAYRAK İNMEYECEK

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir: "Bu hunharca, kahpece saldırıyı yapanların Müslümanlıkla ilgilisi yok.Terör örgütleri ülkemize kirli bir tezgah hazırlıyor. Hiçbir terör örgütü bayrağımızı indiremeyecek, ezanımızı susturamayacak. Kirli eller, maşaların Türkiye'den temizlenmesini istiyorum. Terörün her türlüsünü kınıyoruz."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.