Teşkilat Nazlı kimdir? Teşkilat Nazlı'yı canlandıran Melisa Akman nereli, kaç yaşında?

Teşkilat Nazlı kimdir? Teşkilat Nazlı'yı canlandıran Melisa Akman nereli, kaç yaşında?

Teşkilat Nazlı'nın kim olduğu ve karakteri canlandıran Melisa Akman merak konusu oldu. Peki, Teşkilat Nazlı kimdir? Teşkilat Nazlı'yı canlandıran Melisa Akman nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

Teşkilat Nazlı'nın kim olduğu ve karakteri canlandıran Melisa Akman araştırılıyor. Peki, Teşkilat Nazlı kimdir? Teşkilat Nazlı'yı canlandıran Melisa Akman nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

TEŞKİLAT NAZLI KİMDİR?

Dizi gündeminde tekrar yerini alan Teşkilat dizisinde yer alan Nazlı karakteri merak konusu oldu. Teşkilat Nazlı, TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde bir bomba imha uzmanı olarak seyirci ile buluşuyor.

TEŞKİLAT NAZLI'YI CANLANDIRAN MELİSA AKMAN KİM?

Teşkilat dizisinin yeni yıldızı Melisa Akman 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Melisa Akman, Mimar Sinan Üniversitesi mezunudur. Yeteneğiyle büyük beğeni toplayan Akman, daha önce Atiye, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı gibi yapımlarda da izleyici karşısına çıkmıştır. Melisa Akman, ekranlarda ilk defa Kim Milyoner yarışmasıyla görülmüştür. İlk oyunculuk deneyimi Muhteşem Yüzyıl ile gerçeklemiş olan oyuncu, ardından pek çok dizide rol almıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.