TFF Başkanı Büyükekşi’den açıklamalar

TFF Başkanı Büyükekşi’den açıklamalar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde açıklamalar yaptı.

Mercedes-Benz, A Milli Takımın yanı sıra A Kadın Milli Takım ve e-Milli Takımında ana sponsoru oldu. Sponsorluk töreninde TFF Başkanı Büyükekşi açıklamalar yaptı.

ANLAŞMA 2 YILLIK YENİLENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Yenilenen anlaşma ile Mercedes-Benz, sadece A Milli Takımımızın değil, A Kadın Milli Takımımızın ve e-Milli Takımımızın da ana sponsoru oluyor. Bu kuvvetli iş birliğinden ötürü kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. 27 yıldır yol arkadaşımız olan Mercedes-Benz ile sizlerin huzurunda iş birliğimizi daha da güçlendirmek adına anlaşmamızı 2 yıllığına yeniliyoruz. TFF olarak kulüplere verdiğimiz desteğin yanı sıra antrenör eğitimine, sporcuların gelişimine ve kız çocuklarının futbola kazandırılmasına yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Kulüplerimiz de son yıllarda kadın futboluna büyük yatırımlar yapıyor” dedi.

E SÜPER LİG VE MİLLİ TAKIM HAKKINDA

Büyükekşi, “Türkiye Futbol Federasyonu olarak dijitalleşme ve teknoloji alanlarında da önemli projeler yürütüyoruz. Göreve gelirken söz verdiğimiz e-Süper Ligi’ni hayata geçirdik. e-Milli Takımımız da FIFA e-Nations Cup 2023’te mücadele ediyor. Mercedes’in bir kız çocuğundan ilhamla oluşturulan ismi, havayı, karayı ve denizi simgeleyen yıldızı var. Bizim de sahalarda coşkuyla koşan küçük kızlarımız, mücadele eden kadın futbolcularımız ve Ay-Yıldızı göğsünde gururla taşıyan Milli Takımlarımız var” diye konuştu.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.