THY, 25.500 TL maaşla personel alımı yapacak!

THY, 25.500 TL maaşla personel alımı yapacak!

Türk Hava Yolları, yüksek maaş ve çeşitli pozisyonlarda personel alımı için ilan yayımladı.

Türk Hava Yolları (THY), personel alımı ilanıyla birlikte, cazip maaş olan 25.500 TL ile birçok pozisyon için başvuruları kabul etmeye başladı. İlan, önlisans ve lisans mezunu adaylara yönelik olup, başvuru yapmak için KPSS şartı aranmamaktadır.

THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET BOLAT AÇIKLADI!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, son dakika açıklamalarında personel alımının gerçekleştirileceğini duyurdu. Türk Hava Yolları'nın resmi kariyer internet sitesinde yayımlanan ilanlara göre, lise mezunu adaylar da en az eğitim düzeyi olarak kabul edilecek. Simülatör uçuş öğretmeni, pilot gövde kaptanı, pilot dar gövde kaptanı, pilot geniş gövde kaptanı ve kabin memuru pozisyonları için alımlar yapılacaktır.

MÜRACAAT ŞARTLARI VE GEREKLİLİKLER NELERDİR?

Simülatör uçuş öğretmeni: Adli sicil ve arşiv sicil kaydı olmayan, en az lise mezunu adaylar başvurabilir. Uçuş kusuru veya disiplinsizlik nedeniyle herhangi bir yazılı cezai işlem almamış olmak gerekmektedir.

Pilot gövde kaptanı: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi karta sahip olan adaylar arasından en az lise mezunu olanlar tercih edilecektir. Eğitimini tamamlamış veya en az 2 yıl süreyle tecilli olmak gerekmektedir.

Pilot dar gövde kaptanı: Lise mezunu adaylar arasından alımlar yapılacak olup, yurt dışında mezun olan adaylardan denklik belgesi istenecektir. En az 5.000 saat uçuş tecrübesine sahip olmak ve 27 ton üzerindeki uçak tiplerinde en az 3.000 uçuş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir.

Pilot geniş gövde kaptanı: Disiplinsizlik nedeniyle THY veya diğer kuruluşlardan ayrılmamış lise mezunu adaylardan alımlar yapılacaktır. Minimum 1.000 saat Türk Hava Yolları bünyesinde mesleki deneyime sahip olmak gerekmektedir.

Kabin memuru alımı: İyi derecede İngilizce bilen lise mezunları yanı sıra önlisans ve lisans mezunları da başvurabilirler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurularınızı elektronik olarak https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar adresinden yapabilirsiniz. İlgili adreste özgeçmiş belgesi oluşturmanız beklenmektedir. Ayrıca, THY'nin cep uygulamasını indirerek tüm iş ilanlarına anlık olarak ulaşmanız da mümkündür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.