THY, 5 bin kişi alacak! THY maaşları neler? THY işçi alımı 2024 başvurusu nasıl yapılır?

THY, 5 bin kişi alacak! THY maaşları neler? THY işçi alımı 2024 başvurusu nasıl yapılır?

Türk Hava Yolları, 5 bin kişiyi işe alacağını duyurdu. Bunun üzerine THY işçi maaşları neler? THY işçi alımı 2024 başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabı merak konusu oldu. Detaylar haberde

Türk Hava Yolları (THY) 5 bin işçi alımı yapacağını duyurdu. Take-Off 101, Take-Off Jr. ve Take-Off Cadet pozisyonlarında iş başvuruları kabul edilecek. Bu gelişme üzerine vatandaşlar arama motorlarında THY maaşları neler? THY alım 2024 başvurusu nasıl yapılır? sorgulamaları yer almaya başladı.

İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

thy-2.jpg

THY MAAŞLARI NELER?

THY, Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı, lisans 3. ve 4. sınıf öğrencileri, ve yeni mezunları işe alacak.

Bu alanlarda işe alınacak kişiler minimum 40 bin lira maaş ile başlıyor.

thy-3.jpg

THY ALIMLARI 2024 BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Hava Yolları, Take-Off 101 ile Lisans 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerine çalışma hayatını deneyimletmek için böyle bir program başlattı. Eeğerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan adaylara, iki dönem boyunca toplamda 12 ay Türk Hava Yolları bünyesinde çalışma imkanı veriliyor. 1 Ocak 1998 ve sonrasında doğmuş olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gençlere hitap eden ilana, 3. ve 4. sınıfta öğrenim gören öğrenciler başvurabilecek.

İKİNCİ PİLOT ADAYLIĞI BAŞVURUSU

thy-4.jpg

THY tarafından düzenlenen Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere İkinci Pilot Aday Adayı) programına ise ile bölüm fark etmeksizin tüm lisans mezunu ve 31.12.2003- 01.01.1994 tarihleri arasında doğmuş kişiler Türk Hava Yolları'na katılmak için başvuru yapabilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.