Tiktok Nia kimdir? Nia Tiktok kaç yaşında? Nia Sabir olayı ne?

Tiktok Nia kimdir? Nia Tiktok kaç yaşında? Nia Sabir olayı ne?

TikTok fenomeni Nia son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Tiktok Nia kimdir? Nia Tiktok kaç yaşında? Nia Sabir olayı ne? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Son zamanlarda ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Nia ilk sıralarda yer alıyor. Nia, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başladı. İnsanlar Nia hakkında arama motorlarına çeşitli sorular sorarak bilgiler araştırıyor. Peki, Tiktok Nia kimdir? Nia Tiktok kaç yaşında? Nia Sabir olayı ne? İşte detaylar:

TİKTOK FENOMENİ NİA KİMDİR?

TikTok’ta on binlerce takipçi sayısına sahip olan Nia’nın tam adı Nia Kurbanova’dır. Nia Kurbanova, aslen Gürcistan vatandaşıdır. Şu anda TikToker olarak faaliyet göstermektedir. Nia, ortaokul mezunudur. Maddi durumlar nedeniyle üniversiteye gidemeyen Nia, okulu bitirmesinin ardından dikişçilikle uğraştı.

Birkaç yıl sonra ise TikTok’a ilgi duymaya başladı. Bakü’de yaşayan Nia, yine TikTok’da fenomen olan Furkan Ağduç ile beraberdi. İkili, birbirlerine olan sevgilerini evlilikle taçlandırmayı düşünmüş, Anduç Nia’ya evlilik teklifi etmişti. Ancak; Nia’nın yakın arkadaşı olarak bilinen ve İstanbul’a beraber geldikleri Sabir Samiroğlu ile ilişkileri olduğu görüntüler ortaya çıktı. Samiroğlu bu iddiaları yalanlayıp videonun çok eski bir görüntü olduğunu söylese de Nia ve Furkan ayrılık kararı adı. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, binlerce insan tarafından izlendi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.