Tiryaki, mesai arkadaşlarıyla buluştu

Tiryaki, mesai arkadaşlarıyla buluştu

Altındağ Belediye Başkanı ve Yenimahalle Belediyesi Başkan adayı Dr. Veysel Tiryaki, çalışma arkadaşlarıyla veda yemeğinde bir araya geldi.

Altındağ Belediye Başkanı ve Yenimahalle Belediyesi Başkan adayı Dr. Veysel Tiryaki, çalışma arkadaşlarıyla veda yemeğinde bir araya geldi.

Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen yemekte, Altındağ Belediyesi çalışanları ile bir araya gelen Dr. Veysel Tiryaki, "Kaderin sizi arkadaş yaptıklarını sevin ve iyi insanlarla muhabbetinizi hep devam ettirin. Hakkınızı helal edin. Benim hakkım da sizlere helal olsun..." dedi. Zaman zaman duygulandığı gözlenen Başkan Tiryaki, çalışma arkadaşlarına 15 yıllık mesaileri için teşekkür etti.

Başkan Tiryaki şunları söyledi:

"Altındağ'da yapılanı Veysel Tiryaki sadece kendisi yapmadı. Yapılan her hizmette personelimin emeği ve Altındağlıların duası var. 15 yıllık görev sürecimizde Altındağ'a, 200'ün üzerinde eser bıraktık. Dünyada ve Türkiye'de örnek gösterilen Değişim Yönetimi Modeli ile büyük değişimlere imza attık. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız ile yok olmakta olan bir ilçeyi Ankara'nın en değerli ilçelerinden biri haline getirdik. Bu ve bunlar gibi pek çok başarılı çalışmayı ardımızda bırakarak veda ediyoruz Altındağ'a... 31 Mart tarihine kadar ilk günkü heyecan ile Altındağlılara hak ettikleri hizmeti vermek için mücadelemizi devam ettireceğiz. Mevlam nasip ederse, Yenimahalleliler bizi seçerse, Yenimahalle'de de yeni hayalleri gerçekleştirmek, Yenimahalle'yi Türkiye markası yapmak için gecemizi gündüzümüze katacağız."

"Çalışanlarım arasında ayrım yapmadım."

Duygusal anların yaşandığı yemekte, Dr. Veysel Tiryaki, 30 yıldır kamu hizmeti verdiğini ve hep halka hizmet için çalıştığını ifade ederek, 15 yıllık çalışma arkadaşlarına şu şekilde seslendi:

"Çalışanlarım arasında 30 yıllık hizmet sürecimde hiçbir ayrım yapmadım. İdarecilik mektebi, kitabı olan bir iş değildir. Bir yöneticinin personelini objektif kriterlere göre değerlendirmesi gerekiyor. Vatandaşları, çalışma arkadaşlarımı, siyasi düşüncelerinden, mezheplerinden, meşreplerinden, memleketlerinden, giyim kuşamlarından dolayı hiç ayırt etmedim. İnsanoğlu olarak hata yapmış olabilirim ama bilerek hiçbir insana haksızlık etmedim. 'Bu bizdendir, bizden değildir' ya da 'hemşerimdir, değildir' diye insan ayırmadım, ayırmam da... Bir gün geleceğini ve oturduğumuz koltuklardan ayrılacağımızı bilerek hareket ettim."

"Yöneticiler toplumun aynasıdır."

"Yöneticilerin toplumun aynası olduğuna inanırım. O yüzden Altındağlıları temsil ettiğimi öngörerek örnek bir vatandaş ve aile babası, örnek alınacak bir idareci ve iyi bir insan olmak için uğraştım. Sevmek, benim en önemli önceliğim oldu. Birbirinizi sevin. Severseniz evinizin de, işinizin de bereketi artar. Hayatta asla egonuza mağlup olmayın, kıskançlık etmeyin. Eğer iyilik yaparsanız, mutlu olursunuz. Ben de insanların mutluluğunu istedim ve bunun için mücadele ettim."

"Altındağ Belediyesi'nde göreve geldiğimde bir masa bir sandalye koyup toplantı yapacak yerimiz yoktu. Şimdi Ankara'nın en modern en güzel toplantı salonlarına sahibiz. Altındağ'da 200'ün üzerinde eser bırakıyoruz. Bizim yaptıklarımızın üstüne katkı sağlanmasını arzu ederim. Şimdi yeni yola girdik. Allah nasip ederse Yenimahalle'de görev yapacağız. Seçimi kazandığımızda şımarmayacak kadar aklımız başımızda"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.