Titan’ı da mı bildiler? Simpsonlar’ın yazarı konuştu

Titan’ı da mı bildiler? Simpsonlar’ın yazarı konuştu

Amerika’nın kehanetleriyle gündemden düşmeyen en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons)’un son olarak Titanik’e gezi düzenleyen denizaltı Titan olayını da bildikleri iddia edildi. Bölümün yazarı Mike Reiss konuyla ilgili konuştu.

30 yılı geçkin süredir devam eden Simpsonlar dizisi bazı olayları bilmesiyle ünlendi. Hayranlarının dikkatle incelediği olaylar sebebiyle sosyal medyada ‘Simpsonlar Kehaneti’ kavramı ortaya çıktı. Geçtiğimiz bölümlerde dizinin Donald Trump’ın başkanlığı, kripto para ve ABD’deki Kongre Binası’nın işgal edilmesi gibi önemli olayları tahmin ettiği iddia edildi. Son olarak Simpsonlar’ın Atlantik Okyanusu’nda kaybolan Titan denizaltısının "katastrofik" şekilde patlaması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği kazayı bildiği sosyal medyada söylendi.

YAZARDAN AÇIKLAMA GELDİ

Bölümün yazarı Mike Reiss iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Reiss, “Bu benim bölümüm. Ama ben bile unutmuşum. O bölümü yaptık çünkü Denizde İsyan (Crimson Tide) yeni çıkmıştı. Geleceği tahmin etmedik, sadece o filmden yola çıkarak yaptık ve 20 yıl sonra böyle bir şey oldu” ifadelerini kullandı.

BÖLÜMÜN KONUSU NEYDİ?

Denizaltı bölümünde aile reisi Homer Simpson, biyolojik babası Mason Fairbanks olduğuna inandığı bir adam tarafından bir maceraya gönderiliyor. Fairbanks, Homer'ı gemisine çıkarır ve ona batık geminin kayıp zümrüt hazinesi olan "Piso Mojado" dan bahseder. Mason ve Homer sonunda hazineyi bulmak için bireysel denizaltılarla okyanusun derinliklerine gitmeye karar verdiler. Ancak ikili ayrılınca her şey altüst olur . Homer bir mercanın içinde sıkışıp kalır ve damarındaki oksijen azaldıkça bilincini kaybetmeye başlar. Simpsons'ın babası sonunda üç gün sonra bir hastanede uyanır ve bu olaydan sınavdan sağ kurtulur.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.