TOKİ'den Manisalılara müjde! Ucuz ev hayali gerçek oluyor

TOKİ'den Manisalılara müjde! Ucuz ev hayali gerçek oluyor

TOKİ, birçok farklı ilde uygun fiyatlı ev satışları için projelerine devam ediyor. Yapılan son duyuruya göre, 32 farklı şehirde 169 konut ve 28 farklı şehirde 192 iş yeri projesi tamamlanarak satışları başladı.

TOKİ, birçok farklı ilde uygun fiyatlı ev satışları için projelere hız kesmeden devam ediyor. Yapılan son duyuruya göre, 32 farklı şehirde 169 konut ve 28 farklı şehirde 192 iş yeri projesi tamamlanarak satışları başladı. Satışlar yüzde 25 peşinat, 48-72 ay vade seçenekleriyle vatandaşlara sunulabiliyor. Açık artırma tarihleri ise 13-14 Aralık olarak belirlendi.

YENİ İLLER BELLİ OLDU

TOKİ tarafından konut satışı yapılacak iller şu şekilde; Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak. TOKİ tarafından iş yeri satışı yapılacak olan iller ise, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon olarak belirlendi.

TOKİ açık artırmaları Ankara The Green Park Hotel ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek. Açık artırma 13 Aralık günü daireler için, 14 Aralık günü iş yerleri için yapılacak. Teklifler www.emlakmuzayede.com.tr internet sitesi üzerinden de verilebilecek.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.