Toprağa gömülü uyuşturucu hap bulundu

Toprağa gömülü uyuşturucu hap bulundu

Konya'nın Ereğli ilçesinde yapılan narkotik operasyonu sırasında toprağa gömülü bin 500 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli'den 1'i tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Konya'nın Ereğli ilçesinde uyuşturucu satıcılarına karşı operasyon düzenledi.

Yapılan baskınlarda şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, bir müştemilatın içinde toprağa gömülü halde bin 500 adet uyuşturucu hap, evlerde ve araçlarda ise 4 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 23 bin 320 TL ele geçirildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından ' uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.Şüphelilerden 1'i tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.