Trabzon'da selin ardından kayıp vatandaşı arama çalışmaları sürüyor
Akçaabat ilçesinde etkili olan sağanak sonrası kaybolan 72 yaşındaki Hüseyin Aydın'ı bulmak için ekipler Yıldızlı Deresi ve Sera Gölü çevresinde arama çalışmalarına devam ediyor.
İlçeye bağlı Uçarsu Mahallesi'nde Hüseyin Aydın'dan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine dün bölgede sürdürülen arama çalışmaları, sabahın erken saatlerinde yeniden başladı.
AFAD, JAK ve SAK timleri, UMKE, Sahil Güvenlik ve sivil toplum kuruluşlarının arama kurtarma birimlerinden oluşan ekipler, Yıldızlı Deresi'nde ve Sera Gölü'nde arama faaliyetlerine devam etti.
Sera Gölü'nde dalgıçların katıldığı aramalara dron ile destek sağlanıyor. Öte yandan Ortahisar ilçesinde selin ardından oluşan çamur ve birikintilerin temizlenmesi amacıyla başlatılan çalışmalar da devam ediyor.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.