Trabzonspor'da Samuel Gigot transferinde son perde!

Trabzonspor'da Samuel Gigot transferinde son perde!

Trabzonspor, uzun süredir gündeminde olan Samuel Gigot transferinde sona yaklaştı. Bordo-mavililer, Fransız stoper ile anlaşma sağlarken, Marsilya ile de bonservis bedelinde uzlaşmaya vardı.

30 yaşındaki stoper, 2022 yılından beri Marsilya forması giyiyordu. 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Gigot, geçen sezon Ligue 1'de 21 maçta forma giyerken 3 gol de atmayı başardı. Trabzonspor, Gigot için ilk etapta yüksek bir bonservis bedeli talep eden Marsilya'yı ikna etmeyi başardı. Bordo-mavililerin, Fransız stoper için 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Gigot ile de anlaşmaya varan Trabzonspor, transferi önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşturmayı planlıyor. Bu transfer, Trabzonspor'un savunma hattına önemli bir katkı sağlayacağı umuluyor. Detaylara göre; Trabzonspor, Samuel Gigot için Marsilya'ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Gigot, 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Fransız stoper, 2022 yılından beri Marsilya forması giyiyordu. Gigot, geçen sezon Ligue 1'de 21 maçta forma giyerken 3 gol de attı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.