İmam nikahı itirafıyla gündemde olan Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında, nereli?

İmam nikahı itirafıyla gündemde olan Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bir dönemin ünlü modellerinden olan ve şarkıcı Rafet El Roman’ın eski eşi Tuğba Altıntop, imam nikahıyla 8 evlilik yaptığını söylerken, mehir alıp almadığını da açıkladı. Tuğba Altıntop kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çarpıcı imam nikahı itirafıyla gündemde olan Tuğba Altıntop kimdir, nereli, kaç yaşında? Bu sorunun cevabına geçmeden önce Altıntop'un imam nikahı açıklamasının detaylarına bakmak gerekirse, güzellik yarışmasında dereceye girerek ünlenen ve şarkıcı Rafet El Roman’la yaptığı evlilik ile hafızalara kazınan model ve oyuncu Tuğba Altıntop, çarpıcı itiraflarda bulundu. İmam nikahıyla 8 evlilik yaptığını söyleyen Tuğba Altıntop, mehir alıp almadığını da açıkladı.

Bir tv kanalında soruları cevaplayan Tuğba Altıntop "Kesinlikle imam nikahı yaparım, yaptırırım da. Evlenirim zaten. Kesinlikle benim için şarttır. Resmi evlenmeden imam nikahım oldu. Dokuz Kocalı Hürmüz’den fazlayım. Seda Sayan kadar olamaz" dedi.

"TANIDIK İMAMLARIMIZ DA VARDI"

Tuğba Altıntop şöyle devam etti: "8 tane imam nikahı kıydım, şükürler olsun. Doğruyu söylüyorum. Baktım olmadı hemen ayrıldım. Mehir almadım. Rafet’te de mehir vardı. Hiçbirisinden mehir almadım.. Ben yeter ki boşanayım derdindeyim. 2.5 - 3 yıl, 2 yıl, 1 hafta, 10 gün süren de oldu. Sizin bildiğiniz isim değil, sadece Rafet’i biliyorsunuz. Allah izin verirse tabii ki resmi ve imam nikah olmak kaydıyla inşallah Allahım bana nasip eder de aklımdaki kişiyle evlenirim. Maşallah, tanıdık imamlarımız da vardı. Allah razı olsun."

tugba-altintop-kimdir-nereli-kac-yasinda.jpg

TUĞBA ALTINTOP KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

İmam nikahı açıklamalarıyla gündemde olan Tuğba Altıntop’la ilgili internette ünlü oyuncu, model ve şarkıcı olan Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında sorularına cevap aranmaya başladı. 15 Aralık 1976 tarihinde Adana'da doğdu. Tuğba Altıntop lisenin ardından grafikerlik alanında eğitimine devam etti. 1996 Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci oldu. Aynı yıl şarkıcı Rafet El Roman ile evlendi. Roman ile evliliğinden Su Elnur ve Şevval Su adında iki kızları oldu.

tugba-altintop-rafet-el-roman-ve-kizlari-ile.jpg

Çift 2003’te boşandı. Boşanmasının ardından Tuğba Altıntop modellik ve mankenlik kariyeri ardından çeşitli film ve dizilerde yer aldı. Oyunculuğun ardından 2007 yılında müzik dünyasına adım atan Tuğba Altıntop "Sana Söylüyorum" isimli bir albümü çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.