Türel Ağyol kimdir, nereli, kaç yaşında, Akşener için ne dedi?

Türel Ağyol kimdir, nereli, kaç yaşında, Akşener için ne dedi?

AK Partili meclis üyesi Türel Ağyol’un Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesine dair bir fotoğrafa yaptığı yorum tepki topladı. Ağyol teet’ini silip özür dilediyse de tepkiler sürüyor. Peki Türel Ağyol kimdir, nereli, kaç yaşında, Akşener için ne dedi?

Saraçhane krizinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in Ankara’da yemekte biraraya gelmeleri gündemdeki yerini korurken, görüşmeye ilişkin Türel Ağyol’un yaptığı bir yorum büyük tepki topladı.

İyi Parti ve CHP’nin İstanbul il başkanlarından anında açıklama geldi. Türel Ağyol’un yorumuna sert sözlerle tepki gösterildi.

Peki Türel Ağyol kimdir, nereli, kaç yaşında, Akşener için ne dedi, Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesi için ne yazdı?

Türel Ağyol, İstanbul Tuzla Belediyesi’nde AK Parti Meclis Üyesidir. Aslen Kars'lı olan Ağyol'un Tuzla Şifa Mahallesi'nde marketçilik yaptığı belirtiliyor.

turel-agyol-kimdir.jpg

İŞTE O TWEET’İ

Ağyol, twitter hesabından, CHP Fotoğraf Servisi'nin paylaştığı Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesine dair ikili fotoğrafın altına "Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz!" ifadesini yazdı.

turel-agyol-paylasim-tweet.jpg

SİLİP ÖZÜR DİLEDİ

Tepkiler üzerine, yorumunu silen Ağyol, İyi Parti lideri Akşener’den özür de diledi. facebook hesabından yaptığı özür açıklamasında Ağyol, yazdığı yoruma “hiç aklının ucundan bile geçmeyecek benzetmeler yapıldığını” belirterek, “ironi” yaptığını söyledi. İyi Parti lideri Akşener’den özür dileyen Ağyol, "Bu üzücü paylaşımımdan dolayı sayın Meral Akşener başta olmak üzere herkesten özür dilerim" ifadesini kullandı.

Bu özre rağmen AK Partili Ağyol’a CHP ve İyi Partililerin tepkileri sürüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum