Turgut Altınok: Emekliye 5 bin TL 15 Nisan’da hesaplara yatacak

Turgut Altınok: Emekliye 5 bin TL 15 Nisan’da hesaplara yatacak

Ankara’nın Güdül ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren belediye başkan adayı Turgut Altınok, emeklilere ilişkin vaatlerini de anlattı.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ankara’nın Güdül ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

’15 NİSAN’DA HESAPLARA YATACAK’

Esnafa ve vatandaşlara yönelik çeşitli desteklerde bulunacaklarını söyleyen Altınok, "Emekliye bin TL değil 5 bin vereceğiz. 15 Nisan’da hesaplara yatacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı 5 yılda Güdül'e kaç kere geldi? Sen büyükşehir belediye başkanı değil misin? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı demek Güdül'ün, Beypazarı'nın da belediye başkanıdır; ama Ankara'da sanal bir belediye başkanı var" dedi.

ÖĞRENCİLERE "KANTİN KARTI"

İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri için ‘kantin kartı’ verileceğini ifade eden Altınok, "Okuldaki kantini çalıştıran esnafı da desteklemiş olacağız. Ankaragücü'ne, Gençlerbirliği'ne, Keçiörengücü'ne destek vereceğiz. Amatör spor kulüplerimize 250 bin TL nakit para vereceğiz. Araç alacağız, gidecekleri maçlara futbolcularımızı götüreceğiz. Sahalar da yapılacak. Gençlerimize bilim merkezi yapacağız. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağız. Ankara'yı da dünya başkenti yapacağız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.