Turgut Altınok’tan Büyükşehir adaylığı açıklaması

Turgut Altınok’tan Büyükşehir adaylığı açıklaması

29 Ekim’de açılması beklenen ancak açılışının Kasım ayına ertelendiğini duyuran Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, gazetecilerin Ankara Büyükşehir Belediyesine aday mısınız sorusunu yanıtladı.

Keçiören’de, Atakule’ye rakip olarak yükselen Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin cumhuriyetin 100’üncü yılında 29 Ekim’de açılması bekleniyordu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara için bir marka olması beklenen kulenin açılış tarihinin Kasım ayına ertelendiğini duyurdu. Geçtiğimiz aylarda Keçiören Belediyesinin Atapark’ta düzenlemiş olduğu mahalle konserlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday olma istediğini “Ankara’ya Yavaş’tan sonra bir Altınok yakışmaz mı?” sözleri ile duyurmuştu.

habericialtoink.jpg

Keçiören Belediyesi Başkanı Turgut Altınok, Cumhuriyet Kulesi’nin inşaatında sona gelinirken kulenin adının değiştiğini açıkladı. Adının önüne Atatürk ismini ekleyerek Atatürk Cumhuriyet Kulesi olduğunu duyurdu. Cumhuriyet’in 100’üncü yılında hizmet vermeye başlayacağını bildiren Altınok, gazeteciler tarafından sorulan aday siz misiniz sorusuna “ Direkt olarak adayım diyemem ama genel merkezimiz ve Cumhur İttifakı’mız bir görev verirse o görece hazırız” şeklinde cevap verdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.