Turgut Altınok’tan Polatlı’da gövde gösterisi

Turgut Altınok’tan Polatlı’da gövde gösterisi

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ziyaret için gittiği Polatlı’da destekçileri ile gövde gösterisinde bulundu. Polatlı caddelerinde halkı selamlayan Altınok’un konvoyunda onlarca araç yer aldı.

31 Mart’taki yerel seçimlere hazırlanan ve il adaylarını duyuran AK Parti, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdi. Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklanan Turgut Altınok, ilk açıklamasında “Bu kadim şehri, Başkentimizi nice eserler ve nice hizmetlerle donatacağız. Ankara çok şey kazanacak, hayal edilemeyen hizmetler... Ama bunların hepsini gerçekleştireceğiz. Verdiğimiz her sözü yapacağız ama vermediğimiz vaatler de olacak bunların içerisinde, Keçiören'de bunları yaptık biliyorsunuz. Bütün Ankara'nın hizmetkârı olacağız. Ankara hak ettiği ve layık olduğu hizmetleri alacak” ifadelerini kullanmıştı. Seçim çalışmaları kapsamında Ankara’nın Polatlı ilçesine giden Turgut Altınok, ilçe caddelerinde halkı selamladı. Altınok’un konvoyuna katılan araçla birlikte adeta gövde gösterisi yapıldı.

altinok-anitkabir.jpg

SEÇİM ÇALIŞMALARINA ANITKABİR’DEN BAŞLADI

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, seçim startını Anıtkabir'den verdi. Turgut Altınok ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'i ziyaret etti. Altınok ve beraberindekiler, Atatürk'ün mozolesine gelerek, mozoleye çelenk bıraktı ve saygı duruşundu bulundu.

altinok-konvvoty.jpg

ONLARCA ÇAKARLI ARAÇLA GÖVDE GÖSTERİSİ

Seçim çalışmaları kapsamında Polatlı ilçesinde ziyaretlerde bulunan Turgut Altınok, seçim otobüsü ile Polatlı caddelerinde vatandaşları selamladı. Altınok’a onlarca çakarlı araç ise eşlik etti. Araçlar kornalarla destek verirken ortaya bu görüntüler çıktı:

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.