'Türk çobanlar astronot mu oldu?'

'Türk çobanlar astronot mu oldu?'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında Suriyeli ve Afgan uyruklu çobanlar yerine Türk yörük çobanların işsiz olduğunu vurguladı. Özdağ, "Kardeşim Türk vatandaşı çobanlar astronot mu oldu?" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, canlı yayında katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Gaziantep Belediyesi tarafından yapılmış olan kanalizasyon aslında 2030'a kadar şehrin tüm ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmıştı. Ama şehre sonradan beklenmedik ölçüde büyük bir nüfus geldiği için 2022'den itibaren sıkıntı çekileceğini açıkça duyurdu. Bakın Hiç düşünmediğiniz bir şey değil mi yani bu yardımları yapalım ama sigortalı işlemle olur. Türk vatandaşı sigortalı olarak çalıştırılmak ister talep eder. Ama göçmenler sigortasız çalışıyor. Türkiye'de doğun bu topraklarda büyüyen bir çok işçisinin elindeki işi alıyor" ifadelerini kullandı.

1-003.jpg

'İNSANIMIZ İŞSİZ KALIYOR'

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, "Şunu vurgulamak isterim ki insanımız işsiz kalıyor. Efendim işte hayvanlarımıza bakacak çoban bulamıyoruz. Çobanımız yok diyenlere sesleniyorum. Suriyeli çoban olmazsa hayvanlarımızı Afganlar giderse çoban olmaz diyenlere sesleniyorum. Kardeşim Türk vatandaşı çobanlar astronot mu oldu? son 10 senede çobanlarımız NASA'ya mı gittiler? Hepsi ülkemizde işsiz bir şekilde bekliyor. Ben inanıyorum eğer gerekli ihtiyaçları karşılanırsa yani düzgünce sigortalı olarak güzel şartlarda çağırılırlarsa yüzlerce Türk yörük çobanımız var" ifadelerini yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.