Türk Güreş Takımı İsrail Saldırısının Ortasında Kaldı

Türk Güreş Takımı İsrail Saldırısının Ortasında Kaldı

İran’da düzenlenen Uluslararası Tahti Turnuvası’na katılan A Milli Grekoromen Güreş Takımı sporcuları, İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sırasında büyük tehlike atlattı.

İran’da düzenlenen Uluslararası Tahti Turnuvası’na katılan A Milli Grekoromen Güreş Takımı sporcuları, İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sırasında büyük tehlike atlattı. Turnuvada ikincilik kupası kazanan milliler, geceyi yoğun bombardıman altında geçirirken, Antrenör Atakan Yüksel o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Türk Büyükelçiliği’nin desteğiyle tahsis edilen araçlarla Van sınır kapısından Türkiye’ye getirilen sporcular, ardından uçakla İstanbul’a taşındı ve kampa alındı.

Türkiye Güreş Federasyonu, sporcuların güvenli dönüşü için seferber olan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Tahran Büyükelçiliği’ne teşekkür etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.