Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş kaç oy aldı? Adana İYİ Parti adayı Ayyüce Türkeş milletvekili seçildi mi?

Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş kaç oy aldı? Adana İYİ Parti adayı Ayyüce Türkeş milletvekili seçildi mi?

2023 genel seçim sonuçları kadar ünlü adayların seçilip seçilemedikleri merak ediliyor. Bu isimlerden biri de Ayyüce Türkeş. Peki Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş kaç oy aldı? Adana İYİ Parti adayı Ayyüce Türkeş milletvekili seçildi mi? İşte cevabı:

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kadar parti listelerindeki ünlü adayların milletvekili seçilip seçilemedikleri de merak ediliyor. Bu ünlü isimlerden biri de Alpaslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş. 2023 seçim sonuçlarını sorgulayan vatandaşlar Ayyüce Türkeş kaç oy aldı? İYİ Parti Milletvekili adayı Ayyüce Türkeş milletvekili seçildi mi? 2023 İYİ Parti Adana seçim sonuçları ne sorularının cevaplarını da arıyor.

AYYÜCE TÜRKEŞ KAÇ OY ALDI? AYYÜCE TÜRKEŞ MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ Mİ?

Şuana kadar açılan sandıkların oranı Adana % 99,90 olarak güncellendi. İYİ Parti 1. sıradan aday gösterilen Ayyüce Türkeş 1 sırada yer alıyor. Oy oranı ise % 10,92 görünüyor. Oy oranı bu şekilde devam ederse Adana 1. Sıradan aday gösterilen Ayyüce Türkeş İYİ Partinin meclisteki 2 Adana vekilinden birisi olacak.

whatsapp-image-2023-05-15-at-02-47-46.jpeg

AYYÜCE TÜRKEŞ KİMDİR?

(28.Dönem İYİ Parti Adana 1.Sıra Milletvekili Adayı) Dr. Ayyüce Türkeş Taş, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu olan Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’ in kızıdır. 2 Ekim 1977 Yılında Ankara'da Doğmuştur. Eğitim: Marmara Üniversitesi (2003–2010), İstanbul Bilgi Üniversitesi (2001–2003), Bilkent Üniversitesi (1995–2000) Eşi: Egemen Taş Ebeveynleri: Alparslan Türkeş Kardeşleri: Yıldırım Tuğrul Türkeş (28.Dönem İYİ Parti Adana 1.Sıra Milletvekili Adayı) Dr. Ayyüce Türkeş Taş Ekonomi ve Bankacılık uzmanıdır. 2012 yılında bilgisayar mühendisi Egemen Taş ile evlendi. Selinay ve Alsu adında iki kız çocuğu annesidir.

Alpaslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş kaç oy aldı? İYİ Parti Ayyüce Türkeş milletvekili seçildi mi? Tüm bu soruların cevapları Yüksek Seçim Kurulu’nun 14 mayıs 2023 seçimleri kesin sonuç listesiyle netlik kazanmış olacak. Ayyüce Türkeş ile ilgili soruların cevaplarını 14 mayıs akşamı haber sitemiz www.gazeteilksayfa.com’un 2023 SEÇİM SONUÇLARI sayfasından takip edebilirsiniz.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.