Türkiye o kadını konuşuyor: Taksiciye skandal sözler

Türkiye o kadını konuşuyor: Taksiciye skandal sözler

Türkiye, İzmir’deki taksi şoförü olayının şokunu atlatamadan Aydın’da yeni bir olay daha yaşandı. Taksiye binen bir kadın, taksi şoförüne önce küfür ederken, daha sonra “Senin gibi taksicileri vursunlar” sözlerini kullandı.

İzmir’de yaşanan taksi şoförü olayında yaralanan sürücü hastanede yaşamını yitirmişti. Bu olay üzerine taksi şoförleri toplanarak eylem gerçekleştirmiş ve önlem alınması gerektiğini söylemişti. Türkiye’de son zamanlarda bu olaylar yaşanırken, Aydın’da skandal bir olay yaşandı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde taksiye binen bir kadın, önce şoföre hakaret etti. Hakaretin üzerine giden şoför, kadını kameralar kaydediyor diyerek uyardı. Kadın, şoförün uyarılarını dikkate almayarak skandal sözlerini sürdürürken, “Senin gibi taksicileri buradan, arkadan vuruyorlar ya, vursunlar” dedi.

taksi-2.jpg

SOSYAL MEDYADA İNFİAL YARATTI

Aydın’da taksiye binen bir grup vatandaş, gitmek istedikleri yeri şoföre söyledi. Şoför ise sokakları tam ezberleyemediğinin altını çizerken, müşterilerden tarif etmelerini istedi. Bunun üzerine önde oturan kadın, şoföre küfür ederek “Bu senin işin” dedi. Bu durum üzerine taksi şoförü kelimeyi tekrar etmesini istedi. Kadına kameraların kayıtta olduğunu söyleyen taksi şoförü, kadını uyaran cümleler kullandı. Kadın ise bu durum üzerine skandal sözlerine devam etti. “Olum benim silahım yok. Ama senin g…… s…….” Sözlerinin ardından “Senin gibi taksicileri buradan, arkadan vuruyorlar ya, vursunlar a……. k………” dedi. Görüntüler sosyal medyaya yansıdıktan sonra ise on binlerce kez izlendi. Video pek çok farklı hesapta paylaşılırken, videoların altına yüzlerce yorum geldi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.