TPAO duyurdu: İşçi alacaklar

TPAO duyurdu: İşçi alacaklar

Türkiye’nin enerjide bağımsızlık noktasında önde gelen kurumlarından biri olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’ndan bir duyuru yapıldı. Peki, Türkiye Petrolleri işçi mi alıyor? Türkiye Petrollerine nereden başvurulur? İşte detaylar…

Türkiye Petrolleri, son dönemde Türkiye’ye güzel haberler vermeye devam ediyor. Karadeniz’de keşfedilen doğalgazın keşfedilmesi, bulunması, çıkartılması ve karaya ulaştırılmasında çok büyük işlere imza atan Türkiye Petrolleri, Gabar’da ki petrol haberiyle de ülkeye bir güzel haber daha verdi. Enerji konusunda dışa bağımlılığını azaltan Türkiye Petrolleri bu gelişmelerin yanında yeni bir şey duyurdu. Petrol ve doğalgaz çalışmalarının hız kesmeden devam edilebilmesi için merkez Ankara ve taşralarda olmak üzere çalışma arkadaşları aradıklarını duyurdu ve bir ilan yayımladı. Peki, Türkiye Petrolleri işçi mi alıyor? Türkiye Petrollerine nereden başvurulur? İşte tüm detaylar:

TÜRKİYE PETROLLERİ İŞÇİ Mİ ALIYOR?

Türkiye Petrollerinden yapılan açıklamayla ekip arkadaşları arandığı bilgisi paylaşıldı. Özellikle de devam eden doğalgaz ve petrol arama ve üretim faaliyetleri kapsamına vurgu yapılarak çalışma arkadaşları aradıklarını vurgulayan Türkiye Petrolleri, merkezde ve taşra da 450 personel alımı gerçekleştirecek. Özellikle de açıklamanın yapıldığı ilk dakikadan itibaren Türkiye Petrolleri işçi mi alıyor? Şeklinde sorular gündeme gelirken, nerelerde alım yapılacağı da bir başka merak edilen konu oldu.

Türkiye Petrolleri, merkezde Ankara, taşrada ise; Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak’ta lisans ve ön lisans mezunu personel alınacağını açıkladı. Toplam 450 olacak sayının 175’i lisans 275 tanesi ise ön lisans mezunu olacak.

TÜRKİYE PETROLLERİNE NEREDEN BAŞVURULUR?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın vermiş olduğu ilanda başvuru usul ve esaslara da değinilirken, nereden başvurulacağı konusunda da bilgi verildi. Ancak ilanı göremeyen vatandaşlar internette arama motorlarına Türkiye Petrollerine nereden başvurulur? Şeklinde yazarak öğrenmeye çalışıyor.

Türkiye Petrollerinin duyurusuna göre; söz konusu ilana Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’ndan başvurulabilecek. 2023 yılının Mayıs ayı sonu itibariyle yayımlanacak iş ilanına il ve ilçe şubelerinden başvuru yapılabilecek. Aynı zamanda yine Türkiye Petrollerinin duyurusuna göre; insanların İŞKUR’un internet sitesi üzerinden de başvurma şansları olacak.

Ayrıca Türkiye Petrolleri’nin bildirisine göre usul ve esaslar konusunda da Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uygulanacak.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.