Türkiye yine sallandı: Gece yarısı peş peşe depremler
Türkiye, gece yarısı yine sallandı. Elazığ, Kahramanmaraş ve Hakkari'de peş peşe depremler meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremler paniğe neden oldu.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre Türkiye gece yarısı sallandı. Sabaha karşı 3 ilde peş peşe depremler meydana geldi.
ELAZIĞ'DA DA DEPREM
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.17'de merkez üssü Sivrice olan 3,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.
KAHRAMANMARAŞ'TA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.35'te merkez üssü Türkoğlu olan 3,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 9,12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.
HAKKARİ SALLANDI
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.09'da merkez üssü Yüksekova olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.
"Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlimizde sabah saat 6.10'da meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana dek herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun. Allah, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.