Türkiye’deki Yahudilerin gazetesi Şalom, Gazze'deki hastane saldırısını böyle duyurdu

Türkiye’deki Yahudilerin gazetesi Şalom, Gazze'deki hastane saldırısını böyle duyurdu

İsrail’in dünyanın gözü önünde Gazze’de hastane bombalaması, Türkiye’deki Yahudilerin turnusol kağıdı oldu. Türkiye’deki Yahudilerin gazetesi Şalom, hastane katliamını bakın nasıl duyurdu.

Katil İsrail devletinin Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması ve aralarında çok sayıda çocuk, kadın ve sağlık çalışanının olduğu 500 sivili katletmesi kan dondurdu.

İsrail’in dünyanın gözü önünde Gazze’de hastane bombalaması, Türkiye’deki Yahudilerin turnusol kağıdı oldu. Beklenmedik Batı ülkelerinden bile katliama tepki yağarken, Türkiye’deki Yahudilerin gazetesi Şalom, hastane katliamını bakın nasıl duyurdu.

PATLAMAYA FİLİSTİN ATEŞİ NEDEN OLMUŞ!

Türkiye’deki Yahudi Cemaati’nin yayın organı olan Şalom Gazetesi, apaçık İsrail saldırısı olan hastane katliamından Filistin tarafını sorumlu tuttu. Şalom “patlamaya Filistin ateşinin neden olduğunu” ileri sürdü.

İstanbul’da Türk Yahudi toplumuna yönelik yayın yapan haftalık gazete Şalom, olayı internet sitesinden “Gazze´de hastane saldırısı yüzlerce cana mal oldu” başlığı altında aktarırken, “İsrail patlamaya Filistin ateşinin neden olduğunu söyledi” diye yazdı. Ve bu konuda İsrail askerlerinin elinde kanıtlar olduğunu savundu.

OLAYI BÖYLE LANSE ETTİLER

Sözde haberde, vicdanları sızlatan şu ifadelere yer verildi:

“İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise İsrail ordusunun değil, Gazze’deki teröristlerin hastaneye saldırdığını belirtti.

İsrail Ordusu Sözcüsü Daniel Hagari ise basına yaptığı açıklamada, hava saldırı sırasında hastanenin yakınlarından geçen bir grup Filistin İslami Cihad militanı tarafından roket atıldığını belirtti.

Diğer bir sözcü Teğmen Jonathan Conricus ise CNN’e yaptığı açıklamada, istihbaratın militanlar arasında yanlış ateşleme ile ilgili bir konuşmayı kaydettiğini belirtti. Ordunun söz konusu konuşma kaydını yayınlayacağını da ekledi.”

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.