Türkiye'nin gözü bu maçta: Galatasaray - Fenerbahçe maçı nasıl sonuçlanır?

Türkiye'nin gözü bu maçta: Galatasaray - Fenerbahçe maçı nasıl sonuçlanır?

Galatasaray, Süper Lig'in 37'nci haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakibinden bir puan alması halinde şampiyonluğa ulaşacak. Heyecanla beklenen karşılaşma sizce nasıl biter?

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında bugün ikinci sıradaki Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmayı kazanırsa veya mücadele berabere tamamlanırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Peki, muhteşem karşılaşma sizce nasıl biter?

ANKET İÇİN TIKLA!!!

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 24 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezonki tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor karşısında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 24 lig maçında 22 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

SON 17 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'deki son 17 maçını kazandı.

Yukatel Adana Demirspor galibiyetiyle Süper Lig'de en uzun galibiyet serisi rekorunu (15) kıran Galatasaray, bu başarısını sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, sonrasında Sivasspor ve Fatih Karagümrük mücadelelerini de kazanarak seriyi ve rekoru 17 maça çıkardı.

LİGDE 3 MAÇTIR GOL ATAMIYOR

Sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibiyle ligde son 2 sezonda oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet, 1 beraberlik yaşarken bu maçlarda gol atamadı.

2022-2023 sezonunda iç sahada ve deplasmanda rakibine 3-0'lık skorlarla kaybeden Fenerbahçe, bu sezon Galatasaray'la iç sahada oynadığı maçtan da 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.