TÜRKŞEKER yüzlerce kişiyi işe alacak: Son tarih 17 Temmuz!

TÜRKŞEKER yüzlerce kişiyi işe alacak: Son tarih 17 Temmuz!

TÜRKŞEKER yüzlerce kişiyi işe alacak. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanan 1000 geçici işçi alımı için başvuru şartlarını ve tarihleri duyuruldu.

Türkiye'nin önde gelen şeker üreticilerinden Türkiye Şeker Fabrikası (TÜRKŞEKER), bünyesindeki fabrikalarda istihdam etmek üzere 1000 geçici işçi alımı yapacak. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan TÜRKŞEKER, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında işe alım yapacak ve işçileri 6 ay süreyle istihdam edecek.

TÜRKŞEKER'den yapılan yazılı açıklamaya göre, alımlar Ortaöğretim mezunu adaylar arasından gerçekleştirilecek ve kampanya ve mevsimlik işlerde çalıştırılmak üzere 1000 geçici işçi alınacak. Adaylarda aranan şartlar, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 11 Temmuz tarihinde internet sitesinde yayımlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvurular da İŞKUR'un internet sitesi üzerinden 11-17 Temmuz tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuruların tamamlanması için adayların aşağıdaki şartları sağlamaları gerekmektedir:

Askerlik durumu: Adayların askerlikle ilişiği olmamalıdır. Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak başvuruya uygun kabul edilecektir.

Mezuniyet belgesi: Başvurulan pozisyonla ilgili olarak öğrenim belgesi sunulmalıdır.

Sağlık durumu: Tehlikeli/çok tehlikeli işlerde çalışmaya engel bir hastalığı bulunmamalıdır. Adaylar, arazi şartlarında çalışabilecek ve seyahat engeli olmayan bir sağlık durumuna sahip olmalıdır. Bu doğrulama tam teşekküllü resmi sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık raporuyla yapılacaktır.

Sürücü belgesi: G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

TÜRKŞEKER'in işe alım süreciyle ilgili ayrıntılı bilgiler, İŞKUR'un internet sitesinde yayımlanacak ve başvuru süreci bu platform üzerinden gerçekleştirilecektir. Adaylar, belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlamalı ve gerekli belgelerle birlikte başvuru yapmalıdır.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum