Tutkum boğuşmak kimdir? Tutkum boğuşmak nereli ve kaç yaşında?

Tutkum boğuşmak kimdir? Tutkum boğuşmak nereli ve kaç yaşında?

Tutkum Boğuşmak kimdir? Tutkum Boğuşmak nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Tutkum Boğuşmak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Tutkum Boğuşmak kimdir? Tutkum boğuşmak kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Tutkum Boğuşmak kimdir? Tutkum Boğuşmak nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Tutkum Boğuşmak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Tutkum Boğuşmak kimdir? Tutkum boğuşmak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Tutkum Boğuşmak’ın biyografisini haberimizde derledik...

Tutkum Boğuşmak’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Tutkum Boğuşmak kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Tutkum Boğuşmak Kimdir?

Ankaralı komedyen, Hacettepeli, Ekonomi mezunu ve eskiden müzisyenmiş diyorlar. BKM Mutfak’taki Açık Mikrofon’un kurucularından Utku aynı zamanda reklam yazarlığı yapıyor ve bir reklam ajansında kreatif direktör olarak çalışıyor. Çeşitli mekan ve şehirlerde tek kişilik stand-up gösterisi Adaptasyon Hayvanı’nı oynamaya, TuzBiber ekibiyle beraber gösteriler yapmaya devam ediyor ve aynı zamanda İngilizce gösteriler de yapıyor. Bir dönem Kent FM’de ilişkiler odaklı bir radyo programı sundu.

Utku Ergin’in alter egosu olan Türkiye’nin en önemli ilişki uzmanı ve seksologu Tutkum Boğuşmak karakteriyle de ilişkiler üzerine tamamen interaktif bir gösteri yapıyor. Tutkum Boğuşmak, Angaralı Samet ve Biraz Liberal Parti’nin Genel Başkanı Özgür Temkinli karakterleriyle de videolar üretiyor, bunlar neymiş derseniz Utku Ergin’in Instagram ve YouTube kanalından kendisini takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.