Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva Cihangir Atasever kaç yaşında, nereli?

Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva Cihangir Atasever kaç yaşında, nereli?

Tuva Cihangir Atasever internette en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki, Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva Cihangir Atasever kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yapılan astronot tanıtımının ardından Tuva Cihangir Atasever, kullanıcılar tarafından arama motorlarında sıkça aranmaya başladı. Vatandaşlar, Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva Cihangir Atasever, nereli? Gibi soruları sıkça aratmaya başladı. Bizler de sizler için bu soruların cevaplarını derledik. Devamı haberimizde…

TUVA CİHANGİR ATASEVER KİMDİR?

İnternette sıkça aranan Tuva Cihangir Atasever, bugün Teknofest'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından uzaya gönderilecek astronot olarak tanıtıldı.

Tuva Cihangir Atasever hakkında internette bilgi bulunmazken, Aviyonik Sistemler Mühendisi olarak Türkiye'nin ilk uydu fırlatma aracını geliştirmek için çalıştığı bilinmektedir. Tuva Cihangir Atasever, Roketsan’da uzay fırlatma sistemleri alanında çalışan bir sistem mühendisidir. Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu olan Atasever, California Üniversitesi’nde Elektrik – Elektronik Mühendisliği bölümünde Yüksek Lisans yapmıştır. Roketsan’da 5 yıl çalışan Atasever’in mesleği Aviyonik Sistem Mühendisi’dir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum