TÜVTÜRK duyurdu: O araçlar muayeneye alınmayacak

TÜVTÜRK duyurdu: O araçlar muayeneye alınmayacak

Araç muayenesinde tek yetkili kurum olan TÜVTÜRK'ten önemli bir uyarı yapıldı. Artık bazı araçlar muayeneye alınmayacak. İşte milyonlarca araç sahibini ilgilendiren karar...

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. TÜVTÜRK, trafiğe kayıtlı araçların muayene süreçleri ile ilgili yeni karar aldı. Daha önce randevusuz muayene yapan TÜVTÜRK, bu faaliyetini sonlandırdı. Artık araç sahipleri, randevu alarak muayene yaptırmak zorunda.

SİSTEM DEĞİŞTİ

Yeni uygulamayla birlikte TÜVTÜRK istasyonlarına randevusuz gelen araçların muayeneleri yapılmayacak. Ayrıca araç sahipleri, TÜVTÜRK'ün resmi internet sitesini ziyaret ederek, gezici istasyonlardan da randevu alabilecek.

muayene.jpg

Yeni düzenleme ile sürücülerin istedikleri gün ve saatte araçlarını muayeneye sokma imkanı sağlanırken, randevusuz olarak istasyonlara gelen araçlar muayeneden geçirilmeyecek.

Yeni uygulama sonrasında randevusuz muayene istasyonlarına gelen araç sahipleri muayeneye alınmayacaklar. TÜVTÜRK istasyonları, randevusuz araçları kabul etmeyecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.