Uğur Dündar meğer yıllar önce söylemiş! İşte o itiraf...

Uğur Dündar meğer yıllar önce söylemiş! İşte o itiraf...

Türkiye'nin yakından takip ettiği Uğur Dündar'ın babalık davasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Dündar'ın yıllar önce verdiği bir röportajında kullandığı cümleler "itiraf gibi" yorumuna sebep oldu. İşte o röportajın detayları...

Türkiye'nin gündeminde Uğur Dündar ve Metin Akpınar'ın babalık davaları var. Duygu Nebioğlu, babasının Akpınar olduğunu kanıtladı. Öte taraftan Dilara Gülaltan da Uğur Dündar'a babalık davası açtı. Dündar, bu iddiaları reddederken Gülatan "Bunu bana hem annem hem de yakınlarımız anlattı. Annem Suphiye Orancı ortaya çıkarsa zaten her şey çözülecek" diye konuştu.

Bu gelişmelerin basında büyük yankı bulmasıyla davaya ilişkin dosyaya gizlilik kararı geldi ve ardından konuya ilişkin haberlere de yayın yasağı konuldu.

GEÇMİŞTE YAPTIĞI İTİRAF ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Tüm bu gelişmelere paralel olarak Uğur Dündar'ın yıllar önce verdiği bir röportaj ortaya çıktı. Dündar'ın Posta Gazetesi'ne 24 Nisan 1985'te verdiği bir röportajında "Günün birinde bir kadının kucağında çocuğu ile çıkıp, Uğur beni iğfal etti diyeceğinden korkuyorum." dediği görüldü.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.