Uludağ Üniversitesi’nden KPSS’siz alım

Uludağ Üniversitesi’nden KPSS’siz alım

Bursa Uludağ Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapacak. İlanda belirtilen bilgilere göre, KPSS'li ve KPSS'siz olmak üzere farklı 5 pozisyonda alım gerçekleştirilecektir. Başvuru şartları ve detaylar haberde yer almaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

• 1 Kıdemli Yazılımcı
• 1 Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı
• 3 Yazılım Geliştirme Uzmanı

Uludağ Üniversitesi’nden KPSS’siz alım! Başvuruda aranan genel şartlar 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen koşullardır. Adaylardan özel olarak, dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Ayrıca, yoğun iş ortamında çalışma yeteneği, grup çalışmasına uyum sağlama, yenilikçi yaklaşımlara açık olma ve analitik düşünme becerisi gibi özellikler aranmaktadır.

KPSS ŞARTI VE YDS ŞARTI!

Başvurularda KPSS ve YDS şartı bulunmaktadır. KPSS puanıyla veya KPSS olmaksızın başvuru yapılabilir. Ancak adayların mutlaka YDS puanına sahip olmaları gerekmektedir. KPSS ile yapılacak başvurularda değerlendirmede %70 KPSS puanı ve %30 YDS puanı esas alınacaktır. KPSS'siz başvurularda ise puan P3 puan türünden 70 taban alınacak ve değerlendirmede %70 KPSS puanı ve %0 YDS puanı dikkate alınacaktır.

Başvurular ilanın yayımlanmasından itibaren başlamış olup en geç 15 gün içerisinde tamamlanması gerekmektedir. Başvurular, 19 Haziran 2023 tarihinde başlamış olup en geç 7 Temmuz 2023 tarihine kadar yapılabilecektir. Detaylı bilgilere Bursa Uludağ Üniversitesi'nin internet sitesinden ve ilan metninden ulaşılabilir.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.