Ümit Özdağ ve Gültekin Uysal arasında neler yaşandı? İşte tüm mesajlar

Ümit Özdağ ve Gültekin Uysal arasında neler yaşandı? İşte tüm mesajlar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal arasında kriz çıktı. karşılıklı mesajlar sosyal medya üzerinden devam ederken Uysal'ın son mesajı büyük tepki tepki çekti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Altılı Masa'nın ortak mutabakat metni ile ilgili, "Sizi tarikat ve cemaatleri, devletten çıkaracağız demekten alıkoyan nedir? Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal mı? Türkçe Olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete el koymasına göz yuman, işbirliği yapan diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu? Çıkın Türkiye’yi ne kadar sevdiğinizi açıklayın" ifadelerine Demokrat Parti'den yanıt gelmişti.

"KUZU GİBİSİN"

Özdağ'a yanıt, Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt'tan geldi.
Enginyurt açıklamasında;

"DP Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal için Saidi Nursi'nin müridi diyen, kimin müridi olduğu belli olmayan Ümit Özdağ, Gültekin Uysal adamlığının zekatını verse sana 40 yıl yeter. Erdoğan'a ve Bahçeliye gelince kuzu gibisin. Millet İttifakına serçelik yapıyorsun. YAZIKLAR OLSUN."

"ŞEREF YOKSUNU ÜMİT ÖZDAĞ'A CEVABIMDIR"

Enginyurt'un hemen ardından Gültekin Uysal çok ağır bir şekilde Özdağ'a karşı yanıt verdi. Uysal, "Şeref yoksunu" diyerek seslendiği Özdağ'a şu yanıtı verdi:

İŞTE O PAYLAŞIM

40.jpg

"UYSAL'I TANIMAK İÇİN BU TWİTİ OKUYUN"

Ümit Özdağ ise Uysal'a tek bir cümle ile Twitter hesabından yanıt verdi. Özdağ "Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı tanımak için bu twiti okuyun" dedi.

41.jpg

GÜLTEKİN UYSAL'IN ÖZDAĞ HAKKINDAKİ PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

Gültekin Uysal'ın "Tecavüze uğramış çocuk" ifadelerini barındıran mesajı, sosyal medyada tepkiyle karşılaştı, çok sayıda yorum ve elştiri alan Uysal, bir süre sonra paylaşımı sildi.

www.Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.