Ümit Özdağ yapacağı açıklamanın saatini değiştirdi

Ümit Özdağ yapacağı açıklamanın saatini değiştirdi

Sinan Oğan, dün yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini söylemişti. Oğan'ın açıklamasından sonra gözler Ümit Özdağ kanadına çevrildi. Özdağ, bugün saat 11.00’de bir açıklama yapacaktı fakat açıklamanın saatini 13.00' aldı.

Türkiye, seçimlerin ikinci turuna kilitlendi. 28 Mayıs'a sayılı günler kala ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceği merak edilirken Oğan, dün yaptığı açıklamada "Burada altını öncelikle çizmek istiyorum ki herhangi pazarlık, angajman, taahhüt belirtmeksizin kırmızı çizgilerimizi ifade ettik. Her iki aday ile görüşmelerimiz devlet adamı ve karşılıklı nezaketle gerçekleşmiştir. Bu müzakere ve istişareler tabandan gelen mesajlar neticesinde seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum. Bize oy veren seçmenleri de sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini talep ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

ÖZDAĞ SAATİ İLERİ ALDI

Oğan'ın bu duyurusundan sonra muhalefetin gözleri Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamasında çevrildi. Özdağ, kararını daha önceden bugün saat 11.00'de açıklayacağını belirtmişti. Zafer Partisi yaptığı açıklamada, açıklamanın saat 13.00'e alındığını Twitter’dan duyurdu.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.