Umut Güner kimdir? Umut Güner nereli, kaç yaşında? Umut Güner hangi takımlı?

Umut Güner kimdir? Umut Güner nereli, kaç yaşında? Umut Güner hangi takımlı?

Umut Güner son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Umut Güner kimdir? Umut Güner nereli, kaç yaşında? Umut Güner hangi takımlı? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Son zamanlarda ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Umut Güner ilk sıralarda yer alıyor. Umut Güner, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başladı. İnsanlar Umut Güner hakkında arama motorlarına çeşitli sorular sorarak bilgiler araştırıyor. Peki, Umut Güner kimdir? Umut Güner nereli, kaç yaşında? Umut Güner hangi takımlı? İşte detaylar:

UMUT GÜNER KİMDİR?

Umut Güner,1975 yılında Malatya'da dünyaya geldi. İşadamı ve yönetici Umut Güner, Mart 2012'den itibaren 3 kez Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlığına seçilen Fikret Orman'ın listesinden kesintisiz olarak kulüp yönetiminde As Başkan, Pazarlama Komitesi Başkanı, Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Üyeliği ve Transfer Komitesi Başkanı gibi görevlerde bulundu. Başarılı iş insanı Umut Güler, evli ve 1 çocuk babasıdır. Umut Güler, son olarak Dünya Gazetesi’ni satın almasıyla yeniden gündeme gelmiştir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.