Ünlü giyim mağazasından çarpıcı mesaj: Halka arza çağırdı

Ünlü giyim mağazasından çarpıcı mesaj: Halka arza çağırdı

SPK'nın bu hafta halka arzına onay verdiği ünlü giyim mağazası müşterilerini halka arza çağırdı. Telefonlara gelen mesajda halka arz bilgileri yer aldı.

SPK'nın bu hafta halka arzına onay verdiği ünlü giyim mağazası KOTON müşterilerine attığı SMS ile halka arza davet etti. Alışveriş esnasında müşterilerden edinilen telefon numaralarına halka arz hakkında bilgilendirme mesajları geldi.

2023/11/05/borsa.jpg

SMS YAĞDI

Türkiye'de milyonlarca müşterisi olan ünlü giyim mağazası KOTON, alışveriş esnasında müşterilerinden aldığı cep telefonu numaralarına kampanyalarının yanı sıra halka arz bilgilendirmesi yaptı. Telefonlara gelen mesajda "Koton halka arz oluyor! Türkiye'nin markası KOTON, 17 milyar lirayı aşan cirosu, dünya genelinde 437 mağazası, satış kanallarında 300 milyon ziyaretçisi ile 70 ülkede istikrarla büyüyor" ifadeleri yer alırken; talep toplama tarihleri 30 Nisan- 3 Mayıs olarak duyuruldu.

koton2.jpg

AYRINTI RESMİ SAYFADA

Gelen mesajlarda halka arz hakkında detaylı bilgilerin KOTON resmi sayfasında olduğu belirtilerek vatandaşların, mağazanın kurumsal sayfasına yönlendirildiği link de yer aldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.