Ünlü isimler oylarını böyle kullandı

Ünlü isimler oylarını böyle kullandı

Türkiye genelinde Mahalli İdari Genel Seçimi için oy kullanma işlemi devam ediyor. Oylarını kullanan ünlü isimler de vatandaşlık görevlerini yaptıkları okullardan paylaştı.

Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de ünlülerin hangi sandıkta ve nasıl oy kullandığı merak konusu oldu. İşte ünlülerin oy kullanma paylaşımları..

ÜNLÜLER SANDIK BAŞINDA

Cem Yılmaz, Tuğba Özay, Esra Erol, İclal Aydın, Hande Erçel, Gökçe Bahadır gibi pek çok ünlü isim sandık başında oyunu kullandı. Cem Yılmaz Levent’teki Lütfi Banat İlkokulu’nda oy kullandı. Komedyen, "Her sene sandık başında kırdı geçirdi diyorlar. Bir şey yaptığım yok" diyerek yine güldürdü. Hande Erçel de oy kullanmaya giden ünlüler arasındaydı. Erçel, oyunu kullandıktan sonra muhabirlere "Hepimiz için hayırlı olsun" diyerek sandıktan ayrıldı.

"GERÇEKTEN ZOR YÜRÜYORUM BU BANA YAPILIR MI?"

İkinci çocuğuna olan hamileliğinin son zamanlarındaki Cemre Kemer erkenden sandığa giden ünlülerdendi. Sanatçı kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve Gerçekten zor yürüyorum bu bana yapılır mı “diyerek oy kullanacağı okula giden merdivenleri gösterdi. Sandığa giden bir başka ünlü ise İclal Aydın oldu. Ünlü oyuncu, komşusuyla erken saatlerde oy kullandığını sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu. Güzel oyuncu Gökçe Bahadır ise oy kullandığı anı sosyal medya hesabından "Görev tamamlandı" mesajıyla paylaştı.

"HER SANDIK BAŞINDA CUMHURİYETİMİZİ YENİDEN KUTLUYORUM"

Esra Erol, eşiyle birlikte oy kullanmaya gitti ve yaptığı paylaşımla oyunu kullandığını ilan etti. Erol yaptığı paylaşımda, "Her sandık başına gittiğimde Cumhuriyetimizi, demokrasimizi yeniden ve yeniden kutluyor gibi hissediyorum. Seçimlerde kim kazanırsa kazansın, özellikle çocuklarımız, yaşlılarımız ve engellilerin şehirde daha mutlu ve huzurlu, güven içinde yaşamalarını sağlamak için çok çalışacaklarını kalpten inanıyorum" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.