Ünlü Tiktoker'in serveti dudak uçuklattı!

Ünlü Tiktoker'in serveti dudak uçuklattı!

Ünlü Tiktok fenomeni Yasin Cengiz, 'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla göbek atarak ünlü olmuştu. Tiktoker'in serveti gündem olurken, o hastalığı da dikkat çekti. İşte detaylar..

Tiktokçuların gösterileri hız kesmiyor. Yasin Cengiz o isimlerden birisi. Göbeğiyle dans ederek ünlü olan Tiktoker'in serveti gündem oldu. Bakın ne kadar kazanıyormuş..

YOK ARTIK DEDİRTTİ

İlginç yöntemlerde ünlü olan Yasin Cengiz, ünlü fenomenin serveti gün yüzüne çıktı. Yok artık dedirtti. Sosyal medyada yer alan haberlere göre Cengiz'in, yer aldığı bazı organizasyonlarda sahne başına aldığı yaklaşık 100 bin dolar para kazandığı öne sürüldü. Öte yandan Cengiz'in 1 milyon dolar civarında serveti olduğu (yaklaşık 32 milyon TL) iddia edildi.

'GÖBEK REİS'

Ayrıca dünyanın en ünlü yetişkin film yıldızlarından olan Eva Elfie Türkiye ziyareti sırasında 'Göbek Reis' olarak fenomen olan Yasin Cengiz ile video çekmişti. Birbirlerine dondurma yediren ikilinin o anları ise sosyal medyada viral olmuştu. Öte yandan, ünlü fenomenin karaciğer yağlanması olduğu öğrenildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.