Gazete İlk Sayfa
  • Resmi İlan
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
24
15:14 Gazze’de can kaybı artıyor: 24 saatte 47 kişi hayatını kaybetti
15:12 Samandağ’da 1260 litre sahte içki ele geçirildi
15:11 Pakistan’da çatışma: 12 asker öldü, 13 militan öldürüldü
15:08 Mersin’de konser faciası: Çatıdan itilen genç için savcılık soruşturma başlattı
15:05 Fenerbahçe transferde hız kesti: Kadro baştan aşağı yenilendi
15:00 Milli Eğitim Bakanı Tekin, Sakarya Zaferi’nin 104. yıl dönümünü kutladı
14:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Teşkilat Akademisi kapanış programında konuştu
14:50 Manisa’da traktör devrildi: 1 ölü
14:44 DMM’den MHRS hakkında dezenformasyon uyarısı: “Hasta bilgileri sızdırılmadı”
14:42 Düzce’de fındık bahçesi yangını ormana sıçramadan kontrol altına alındı
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeri
  3. Güncel
  4. Ünlü Yönetmen İğrenç Suçtan Tutuklandı

Ünlü Yönetmen İğrenç Suçtan Tutuklandı

İstanbul'da bir arkadaşlık uygulaması üzerinden tanıştığı İ.B'yi evine davet eden yönetmen O.İ., iddiaya göre genç kıza cinsel saldırıda bulundu.
YAYINLAMA: 11 Aralık 2023 Pazartesi 18:27
GÜNCELLEME: 11 Aralık 2023 Pazartesi 18:30
Ünlü Yönetmen İğrenç Suçtan Tutuklandı 1 15

Yaşanan olayın ardından genç kız, polise başvurarak şikayette bulundu. Yapılan soruşturma sonucunda O.İ., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ünlü Yönetmen İğrenç Suçtan Tutuklandı 2 25

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre 15 Kasım'da yönetmen O.İ. sosyal medyadaki bir arkadaşlık uygulaması üzerinden İ.B. ile tanıştı. İkili, bir süre uygulama üzerinden görüşmeye devam etti.

Ünlü Yönetmen İğrenç Suçtan Tutuklandı 3 35

Genç kadın konuşmanın ardından kendi isteği ile yönetmenin Bebek'te bulunan ikametine geldi. İkili bir süre alkol aldıktan sonra yakınlaşmaya başladı.

İddiaya göre genç kadın, yönetmenin ileri gitmesini istemedi ancak O.İ., genç kızla birliktelik yaşamak isteyip cinsel saldırıda etti. Yaşadığı olay sonrası karakola giden İ.B. yönetmen tarafından alıkonularak darp edilip ardından tecavüze uğradığını söyledi.

Ünlü Yönetmen İğrenç Suçtan Tutuklandı 4 45

Şikâyet üzerine olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan O.İ. ifadesinde genç kızla sosyal medya uygulaması üzerinden arkadaş olduğunu, evine davet ettiğini ve kızın kendi isteğiyle geldiğini söyledi.

İlk tanışmada cinsel birliktelik yaşadıklarını söyleyen yönetmen, daha sonra İ.B.'nin evinden ayrıldığını, farklı bir tarihte tekrar kendisiyle iletişim kurduğunu söyledi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Ünlü Yönetmen İğrenç Suçtan Tutuklandı 5 55

Verdiği ifadede kendisine iftira atıldığını söyleyen yönetmen, tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Şüpheli çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılığın olayla ilgili yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

'HAMİLE KALABİLİRSİN DEDİM, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ'


Yönetmen ifadesinde hamile kalabileceğini söylediği İ.B.'nin sinir krizi geçirerek kendisine saldırdığını, evde bulunan eşyaları kırdığını ve darp edildiğini ifade etti. Yaşananlar sırasında kendisinin genç kızı darp etmediğini iddia eden yönetmen, asıl darp edilenin ve maddi zarara uğrayanın kendisi olduğunu söyledi.

Gazete İlk Sayfa © 2012
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Aydınlatma Metni
Kişisel Verilerin Korunması
  • Ankara Haberleri
  • Keçiören Haberleri
  • Altındağ Haberleri
  • Sincan Haberleri
  • Mamak Haberleri
Haber Portalı Yazılımı
Gazete İlk Sayfa
Haberler
  • Resmi İlanlar
  • Manşetler
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
  • Eğitim Haberleri
  • Dünya
  • Sağlık
  • Polis - Adliye
  • Yaşam
  • Kim Kimdir?
  • Ekonomi
  • Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Seçim
  • Medya
  • Haber Editörü
  • Kamu Personel Alımı
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin