Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak

Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak

Uşak Üniversitesi farklı birimlerde öğretim üyesi alımı yapacak

Uşak Üniversitesi tarafından yayımlanan son personel alım ilanına göre farklı birimlerde 23 doçent ve öğretim görevlisi alınacak. 26 Mayıs tarihinde yayımlanan personel alım ilanlarının ardında Uşak Üniversitesi de öğretim görevlisi kadroları için gerekli olan şartlarını ve detaylarını duyurdu. Peki başvuru şartları nedir? Nasıl Başvuru Yapılacak? İşte detaylar…

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yapılan açıklamalara göre 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu kapsamında, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Uşak Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi kapsamında 23 doçent ve öğretim görevlisi alacak.
1) Profesör kadrolarına müracaat edecek adaylar; resmi internet adresinde bulunan öğretim üyesi başvuru formları ve ekleri ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 7 (yedi) adet salt okunur CD/DVD/USB ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklardır.

2) Doçent kadrolarına müracaat edecek adaylar; resmi internet adresinde bulunan öğretim üyesi başvuru formları ve ekleri ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 5 (beş) adet salt okunur CD/DVD/USB ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklardır.

3) Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına müracaat edecek adaylar; resmi internet adresinde bulunan öğretim üyesi başvuru formları ve ekleri ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 5 (beş) adet salt okunur CD/DVD/USB ile ilgili birimlere (Dekanlık/Müdürlük) şahsen başvuracaklardır.

Şahsen yapılacak olan bu başvurular için üniversitenin resmi internet sitesini takip etmek gerektiği öğrenildi.

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlayacak. Başvurular 26 Mayıs- 13 Haziran tarihleri arasında yapılabilecek.
Başvurular şahsen yapılacak olup, başvuru için istenilen belgeler, son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.