ÜST GEÇİT TEHLİKE SAÇIYOR

ÜST GEÇİT TEHLİKE SAÇIYOR

Esenboğa Havalimanı’na giden protokol yolu üzerinde Saray mevkiinde bulunan üst geçit tehlike saçıyor. Bir aracın çarpması sonucu hasar gören üst geçitte bulunan parçaların oradan geçen araçların üzerine düşme tehlikesi bulunuyor.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Saray’da havaalanı protokol yolu üzerindeki hasar gören bir üst geçit tehlike saçıyor. Hasar gören üst geçidin parçaları oradan geçen araçların üzerine düşme tehlikesiyle karşı karşıya… Oradan geçen ve gazetemize konuşan bir vatandaş, bu tehlikeden korunmak için düşme tehlikesi bulunan parçaların uzağından geçmeye çalıştığını, bunun da her zaman mümkün olmadığını söyledi.
ÜST GEÇİT PARÇALANMIŞ DURUMDA
Saray Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yanında, protokol yolu üzerinde bulunan üst geçit yüksek bir aracın çarpması sonucunda parçalanmış durumda… Yaşanan kaza sonrasında tamir edilmeyen üst geçidin kırık parçaları düşme tehlikesi bulunuyor. Oradan geçen araçlar bu tehlikeyle karşı karşıya…
KORKARAK GEÇİYORUZ
Arabasıyla oradan geçen bir vatandaş problemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oradan geçerken korkarak geçtiklerini söyleyen vatandaş düşme tehlikesi bulunan parçaların uzağından geçmeye çalıştıklarını ve bunun da bazen mümkün olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.