Uyuz vakasına mucizevi çözüm lokman hekimlerde

Uyuz vakasına mucizevi çözüm lokman hekimlerde

Hastalıkların önlenmesi ve tedavinin desteklenmesi için bitkilerden yararlanmanın önemi artıyor. Son zamanlarda ülkemizde uyuz vakaları artmış durumda. Vatandaşlar çareyi lokman hekimlerde arıyor. Doğal içerikli ürünler daha iyi geliyor.

Türkiye’de son dönemlerde daha yaygın hale geldiği bilinen uyuz hastalığına iyi geldiği düşünülen kükürt sabununa talepler arttı. Lokman hekimlere uyuz rahatsızlığıyla giden kişi sayısında artış meydana gelirken, uyuz olan vatandaşlar çeşitli sabunlarla kaşıntısını gidermeye çalıştı.

Son dönemde artan uyuz vakalarıyla ilgili uyarı yapan Binbir Çeşit Lokman Hekim sahibi Hatice Şan uyuza dair çarpıcı bilgiler aktardı.

basliksiz-1-002.jpg

Doktorların verdiği ilaçlardan sonuç alamayanların çaresini lokman hekimlerde aradığını belirten Binbir Çeşit Lokman Hekim sahibi Hatice Şan ‘’ Günümüzde artık vatandaşlar doğal sabunlara yöneldi’’ dedi. Hatice Şan uyuz vakasıyla ilgili bilinmesi gerekenleri, uyuza neyin iyi geldiğini gazetemize anlattı.

UYUZ VAKASINDA ÇÖZÜM BITTIM VE KÜKÜRTLÜ SABUNDA

Binbir Çeşit Lokman Hekim sahibi Hatice Şan günümüzde artık vatandaşların doğal sabunlara yöneldiğini söyledi.

Hatice Şan son zamanlarda uyuz hastalığında büyük bir artış gözlemlediklerini ve uyuz hastalığının çok arttığını belirtti. Şan’’ Çözümü maalesef çok zor, doktorlar da buna kat'i bir çözüm bulamıyorlar. Tüm ev eşyaları yıkansa dahi daha önce uyuzken giymiş olduğun bir kazağı unuttuysan ve onu tekrar giyersen hastalık kaldığı yerden devam ediyor. Biz de bıttım sabunu, kükürtlü sabun, çeşitli yağlar ve kremlerle vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tabii ki yüzde yüz olarak bu işi çözmüyor ancak bir nebze olsun kaşıntıyı azaltıyor.

ara2-001.jpg

Sabunlardan sonra kullanılması gereken bir yağ karışımının adeta mucizevi bir etki yarattığını söyleyen Hatice Şan ‘’ Bıttım sabunu ve kükürt sabunu , bu ikisi özellikle uyuzun giderilmesine iyi gelir ama Bu sabunu ilk önce kullanmamız lazım. Arkasından da mutlaka bir karışımlı yağ kullanmamız gerekiyor. Yapılması gereken, sabunla ilk önce cildi yıkıyorsunuz, temizlenmesi sağlanıyor, arkasından da çam katranı kükürt aynı sefa, kantaron, propolis, çay ağacı gibi özel yağların karışımından elde edilen yağ karışımını cilde sürüldüğünde uyuz vakasına çok iyi geliyor, kısa sürede kaşıntıyı yok ediyor ve uyuzu vücuttan uzaklaştırmış oluyor.

ara3.jpg

"BİRLEŞİNCE DAHA ETKİLİ OLUYOR’’

Şan sözlerini şöyle sürdürdü ‘’Uyuz vakası dediğimiz olayda zaten onlar derinin altına yumurtlamış hücrelerini bıraktıkları için çoğalabilme ihtimalleri çok fazla oluyor. Bunların da zaten tek tek kükürt aynı sefa, propolis, kantoron gibi karışımların olması da her biri farklı bir şeyde kullanıldığı için birleştiğinde daha etkili oluyor, ve daha çabuk o deriye nüfuz ederek oradaki canlıyı orada bloke ederek yok olmasını ve derinin hücrelerine zarar vermeden derinin eski halini almasını ve kaşıntının gitmesini sağlıyor."

ara-001.jpg

DÜZENLİ KULLANILMALI

Hatice Şan "En fazla 15 20 gün düzenli olarak kullanılıp birkaç gün ara verilip daha sonra tekrardan kullanılması gerekiyor.

Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanılmasını tavsiye ediyorum. Cilt üzerinde ve derinde de çok olumlu etkileri oluyor. Kükürt, aynı sefa, kantaron, propolis, çay ağacı ,bunlar mikrop, bakteri, enfeksiyon giderici özelliği var. Bunları ayrı ayrı da kullanabilirler ama ekstra normal bir şekilde de kullanabilirler. Yani bunun dışında dediğim gibi hijyenikliğe dikkat etmek. Güzelce bu şekilde temizliğe dikkat edip üzerine bunları kullanmak yeterli geliyor. ‘’ şeklinde konuştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.