Uzman isimden deprem açıklaması

Uzman isimden deprem açıklaması

Ünlü yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem konusunda yeni açıklamalarda bulunarak yaşamın tadını çıkarmayı önerdi. Profesör Ercan, uzun bir süre deprem olmayacağını söyledi.

Deprem konusundaki uyarılarıyla tanınan yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ercan, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde uzun süre deprem beklenmediğini belirterek yaşamın tadını çıkarmayı önerdi.

Prof. Dr. Ercan'ın açıklamalarına göre, Türkiye'de bulunan önemli şehirlerden İstanbul, Ankara ve İzmir'de şimdilik uzun süreli deprem beklenmiyor. Bu durumda vatandaşların yaşamın güzelliklerinin farkına vararak keyif almaları gerektiğini vurguladı.

YAŞAMIN KEYFİNİ ÇIKARIN

Ercan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok. Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar. Oku, yaz, sesin çıktıkça bağır. Yürü, koş, ye, iç. Sev, sevil, sarıl sevdiklerine. Ülkemizin muhteşem doğasına at kendini, dağlar, ırmaklar, çağlayanlar, ormanlar. Haydi.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.