Uzungöl bayrama hazır

Uzungöl bayrama hazır

Trabzon Çaykara ilçesinde bulunan ünlü turizm merkezlerinden olan Uzungöl, Kurban Bayramı tatiline hazır. Göl doğaseverleri bekliyor.

Trabzon Çaykara ilçesinde bulunan ünlü turizm merkezlerinden olan Uzungöl, Kurban Bayramı tatiline hazır. Göl doğaseverleri bekliyor.

Trabzon'a 99, ilçe merkezine ise 19 kilometre mesafede bulunan bölgeye gelenler, vadinin ortasında, yamaçlardan düşen kayaların Haldizen Deresi'nin önünü kapatmasıyla oluşan gölün etrafında serin havada yürüyüş yapma ya da bisiklete binme imkanı buluyor.

Uzungöl'de tabiatla iç içe vakit geçirme, foto safari, trekking, zipline, yamaç paraşütü, salıncak ve adrenalin dolu aktiviterde yer alabilen ziyaretçiler, seyir teraslarıyla Uzungöl'ü kuş bakışı görebiliyor.
Doğal güzelliklerinin yanı sıra pansiyonları, restoranları, alışveriş yerleri ve yöresel lezzetleriyle de öne çıkan Uzungöl, Kurban Bayramı tatilinde Doğu Karadeniz'de en çok tercih edilen merkezler arasında bulunuyor.

DOLULUK ORANI YÜZDE 80'LERDE

Kurban Bayramı tatili için Uzungöl'deki konaklama tesislerinde yoğunluk yaşanıyor.

Otel işletmecisi Mehmet İnan, rezervasyonlarının çok iyi, beklentilerinin çok yüksek olduğunu, böyle devam etmesi halinde çok iyi bir sezonun kendilerini beklediğini söyledi.

Uzungöl'e dünyanın her yerinden insanların geldiğini ifade eden İnan, ağırlıklı olarak Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Dubai, Bahreyn, Umman ve Ürdün gibi Orta Doğu pazarının tamamına yakının Uzungöl'ü tercih ettiğini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.